20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

boeken & media

In Boeken & Media vind je alles over de materialen die je in de bibliotheek van Assen kunt lenen (boeken, dvd’s, etc.), talrijke informatie om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en uitgebreide informatie over het bibliotheeklidmaatschap. Weet je al waar je naar op zoek bent? Kies dan hieronder het onderwerp van je keuze. Of lees onder de knoppen verder over wat de bibliotheek je allemaal te bieden heeft.

inloggen in Mijn Bibliotheek zoek in catalogus

Samenwerkingen

jouw bibliotheek

In de bibliotheek zijn veel verschillende boeken te vinden. Om net dat ene leuke boek te kunnen vinden is de bibliotheek opgedeeld in verschillende werelden. Per wereld vind je makkelijk het boek van je interesse. Zo zijn er ook speciale werelden voor kinderen. Wil je als ouder het lezen van je kinderen bevorderen dan kun je daar al op jonge leeftijd mee beginnen door je kind voor te lezen. Maar ook voor senioren hebben we middelen om actief te lezen. Kortom, of je nu jong of oud bent, voor elke doelgroep heeft de Asser bibliotheek iets in huis.

Lid worden

Wil je lid worden van de bibliotheek? Dan profiteer je als lid niet alleen van een groot aanbod aan boeken en media, maar maak je ook gratis gebruik van de online diensten van de bibliotheek en ga je gratis of met korting naar een van de talrijke evenementen die de bibliotheek organiseert. Het bibliotheeklidmaatschap biedt vele voordelen en is er in verschillende vormen.

Online bibliotheek

Je bibliotheekabonnement biedt ook de mogelijkheid om e-books te lenen, muziek te luisteren via muziekweb, kennis op te doen uit digitale dossiers en online cursussen te volgen.