20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

boeken & media

In Boeken & Media vind je alles over de materialen die je in de bibliotheek van Assen kunt lenen (boeken, dvd’s, etc.), talrijke informatie om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en informatie over het bibliotheeklidmaatschap. Kies hieronder het onderwerp van je keuze of maak gebruik van de functie zoeken die rechts bovenaan deze pagina staat.

inloggen in Mijn Bibliotheek zoek in catalogus

jouw bibliotheek

Lid worden
Wil je lid worden van de bibliotheek? Dan profiteer je als lid niet alleen van een groot aanbod aan boeken en media, maar maak je ook gratis gebruik van de online diensten van de bibliotheek en ga je gratis of met korting naar een van de talrijke evenementen die de bibliotheek organiseert. Het bibliotheeklidmaatschap biedt vele voordelen en is er in verschillende vormen.

Boekenbussen
Het terugbrengen is in Assen wel heel gemakkelijk gemaakt. Want dat doe je niet alleen in De Nieuwe Kolk, maar ook bij de boekenbussen in de Albert Heijn in de wijken Kloosterveen, Peelo en Vredeveld, en de Jumbo in Marsdijk.

Als je je boeken van maandag tot vrijdag voor 15.30 uur inlevert in een boekenbus, dan worden deze dezelfde dag ingenomen. Lever je ze op vrijdag na 15.30 uur of op zaterdag of zondag in een boekenbus in, dan worden ze op maandag ingenomen. Houd hier rekening mee voor de inleverdatum.

Online bibliotheek
Je bibliotheekabonnement biedt ook de mogelijkheid om e-books te lenen, muziek te luisteren via muziekweb en online cursussen te volgen.

Bibliotheek aan Huis
Houd je van lezen en films, maar kun je niet zelf naar de bibliotheek komen? Dan is de Bibliotheek aan Huis iets voor jou! Klik hier voor meer info.