word lid

Geniet van de gezellige sfeer van de bibliotheek van DNK! Met een abonnement kun je voordelig lezen, internetten en genieten van muziek en film. Verder kun je ook nog zo vaak als je wilt naar de aangeboden events zoals workshops, lezingen en gezellige fairs. Er zijn twee soorten abonnementen:

 

 

BASIS*

GROOT*

Onbeperkt lenen en reserveren uit alle Bibliotheken in Drenthe

 

 x

Dubbele uitleentermijn

 

 x

Inleverattentie per e-mail

 

 x

Gratis e-books lenen

 x  x

Gratis gebruik van internet in de Bibliotheek van DNK

 x  x

Inleveren bij 5 verschillende inleverpunten in Assen

 x  x

Gratis deelname aan events

 x  x

Korting op abonnementen Openbare Bibliotheek Groningen

 x  x

Prijs per jaar

€ 48,-
Nog geen 19? Dan is het abonnement voor jou gratis!

€ 59,50
Nog geen 19? Dan is het abonnement voor jou gratis!

 

*) Lees ook de voorwaarden en het Bibliotheekreglement.

Hiernaast bieden we nog twee losse abonnementen aan: het maandabonnement voor € 10- dat recht geeft op 20 leenstrips, en het e-book jaarabonnement voor € 42,- dat recht geeft op 10 e-books per 3 weken.

Aanmelden kan heel eenvoudig via het klikken op “Meld je aan als lid”. Je kunt via deze pagina je gegevens doorgeven en ontvangt na je inschrijving een bevestigingsmail. Je kunt vervolgens je lenerspas afhalen bij de balie van DNK. Ook kun je ervoor kiezen om je direct bij de balie van DNK in te laten schrijven. Denk er dan wel aan dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Na het inschrijven is je abonnement meteen geldig. Online inschrijven is voor jeugd t/m 18 jaar niet mogelijk, je kan je dan laten inschrijven bij de balie van DNK.

Heb je een AsserPas? Koppel dan je abonnement aan de AsserPas en profiteer van aanbiedingen. Bovendien krijg je 50% korting als je student bent bij Pabo Stenden Assen.

Meld je aan als lid

 

Geef een abonnement cadeau
Maak iemand blij met een jaar lang ontspanning, verdieping en inspiratie! Geef een cadeaubon voor een bibliotheekabonnement aan een in de provincie Drenthe woonachtige vriend(in), collega, relatie of familielid. De cadeaubon is verkrijgbaar aan de balie van de bibliotheek.

Preuvenement abonnement actie 2017
Op 26 en 27 augustus staat DNK op het Preuvenement in Assen. Bij het DNK-paviljoen koop je voordelig een DNK proeverij waarmee je kennis maakt met alles wat DNK te bieden heeft. Zo ook met het aanbod van de bibliotheek. Als je de DNK box koopt, krijg je een halfjaarabonnement op de bibliotheek en profiteer je 6 maanden van alle voordelen van de bibliotheek. Klik hier voor de voorwaarden van deze abonnement actie.