20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Bibliotheek aan Huis

Als je zelf niet naar de bibliotheek kunt komen, komt de bibliotheek naar je toe. Een vaste vrijwilliger komt één keer in de drie weken bij je thuis om de boeken die je graag leest bij je thuis te bezorgen en weer op te halen op tijden dat het jou schikt.

Genoeg keuze
Alles wat er in de bibliotheek is, kun je lenen. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld streekromans, familieromans, detectives, boeken over je eigen streek, hobby’s, natuur, kunst en nog veel meer. Naast boeken bezorgt de bibliotheek ook tijdschriften en films. Voor slechtziende lezers zijn er boeken in grote letterdruk. Ook heeft de bibliotheek een grote collectie luisterboeken.

Reserveren kan ook
Zoek je een boek, dvd of tijdschrift dat niet in de bibliotheek aanwezig is? Dan reserveren we de gewenste materialen bij een andere bibliotheek in Drenthe.

Wat kost Bibliotheek aan Huis?
Om gebruik te kunnen maken van Bibliotheek aan Huis ben je lid of wordt je lid van de bibliotheek met een Basis abonnement.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je bellen met Bibliotheek DNK op telefoonnummer 088 012 88 88 of mailen naar: bibliotheekaanhuis@dnk.nl