20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Veilig naar DNK

Wat betekenen de coronamaatregelen voor jouw bezoek?

UPDATE | VR 14 JAN

De tijdelijke lockdown zoals aangekondigd in de persconferentie van vrijdagavond 14 januari jl. is helaas ook van grote invloed op onze bezoekers en op ons aanbod. De bioscoop en het theater dienen de deuren gesloten te houden t/m dinsdag 25 januari 2022. Ben je in het bezit van tickets voor een film of voorstelling in deze periode, dan nemen wij hierover z.s.m. contact met je op. De bibliotheek is in deze periode van maandag t/m vrijdag, m.u.v. groepsactiviteiten, geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Het dragen van een mondkapje in de bibliotheek is te allen tijde verplicht, ook zittend aan een studie- of werkplek.

Om je bezoek zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, vind je hieronder de maatregelen op een rij.

DNK Bibliotheek

Tot en met 25 januari is Bibliotheek DNK van maandag t/m vrijdag open van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Het dragen van een mondkapje in de bibliotheek is te allen tijde verplicht, ook zittend aan een studie- of werkplek. Van deze plekken is een beperkt aantal geopend. Ook het naleven van de 1,5 meter afstand is nog steeds van toepassing. Om de 1,5 meter afstand goed te kunnen waarborgen, vragen we iedere bezoeker om een winkelmandje mee naar binnen te nemen (dit geldt niet als je komt voor een studie- of werkplek).

Vanwege de herinrichting van de bibliotheek, is het toegestane aantal bezoekers van maximaal 25 per keer hierop aangepast. Groepsbezoeken door scholen of in het JackLab zijn helaas niet mogelijk met de huidige maatregelen.

Bioscoop DNK

De tijdelijke lockdown zoals aangekondigd in de persconferentie van vrijdagavond 14 januari jl. is helaas ook van grote invloed op onze bezoekers en op ons filmprogramma. T/m dinsdag 25 januari zijn we genoodzaakt om de deuren van onze bioscoop gesloten te houden. Ben je in het bezit van tickets voor een film in deze periode, dan nemen wij hierover z.s.m. contact met je op.

bekijk maatregelen 

DNK Theater

Helaas mag ons theater in lijn met de landelijke coronamaatregelen nog niet open voor woensdag 26 januari. We kijken momenteel welke voorstellingen verplaatst kunnen worden, mensen met een ticket informeren we hier zo snel mogelijk over. Mochten voorstellingen of concerten geannuleerd moeten worden, dan ontvang je conform ons annuleringsprotocol je geld retour op je rekening of als tegoed op je account. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus bekijken  we of (en hopen we dat) de theaterzalen na 25 januari ook daadwerkelijk weer open kunnen voor podiumprogrammering.

 

 

meetings & events

Met ingang van 28 november geldt dat evenementen en zakelijke bijeenkomsten toegestaan zijn tot 17:00.  Hierbij is een vaste zitplaats een vereiste en worden al onze ruimtes ingedeeld om de 1,5 meter afstand goed te waarborgen. Bezoekers dienen bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs (test-, vaccinatie- en/of herstelbewijs) te tonen. Op die manier draagt iedereen bij aan een zo veilig mogelijk verblijf.

bekijk alle maatregelen 

Wij ventileren met schone buitenlucht

In alle ruimtes van DNK wordt optimaal geventileerd; De Nieuwe Kolk is uitgerust met een innovatief en duurzaam klimaatsysteem. De ventilatie gebeurt door middel van luchtbehandelingskasten, deze voeren voortdurend verse lucht van buiten naar binnen. Deze lucht wordt indien nodig verwarmd of gekoeld, maar wordt niet gemengd met binnenlucht. Er wordt dus 100% buitenlucht ingevoerd en geen sprake van hergebruik van lucht. Als extra maatregel wordt er nu langer geventileerd, ook als de ruimtes niet in gebruik zijn. Ook wordt er op maximale snelheid geventileerd. Dit is gebeurd op advies van onze technisch adviseur. Een consequentie kan zijn dat er af en toe wat mee stroming van lucht kan worden ervaren door bezoekers in het gebouw.