We zien je graag terug

Wat betekent onze sluiting voor jou?

UPDATE | DI 20 APR

Tijdens de persconferentie van dinsdag 20 april werd bekend dat onze deuren voorlopig nog gesloten blijven. Dat betekent dat we per persconferentie kijken of films, activiteiten, theatervoorstellingen en concerten moeten worden verplaatst of geannuleerd. Wij volgen hierin ons reguliere annuleringsprotocol, mensen met tickets of reserveringen ontvangen hierover z.s.m. bericht van ons.

Omdat je eventueel opgebouwd tegoed tijdens de sluiting niet kunt gebruiken, verlengen we de einddatum van je tegoed. In plaats van de oorspronkelijke 12 maanden is je tegoed nu automatisch verlengd en 24 maanden geldig. Je hoeft hiervoor dus niet bij ons langs te komen.

Voor het ophalen en wegbrengen van materialen door biebleden, is onze Bieb-drive wel geopend.

 

DNK Bibliotheek tijdelijk gesloten

Bibliotheek DNK is helaas voorlopig nog gesloten vanwege de landelijk verscherpte coronamaatregelen. In deze periode kun je volop (e-)boeken blijven lenen via de online Bibliotheek of de Bieb-drive.

Voor bibliotheken is er een uitzondering gemaakt voor speciale besloten activiteiten op afspraak in de bibliotheek (zoals kleinschalig hulp bij huiswerk of dagbesteding voor kwetsbare personen). Bibliotheek DNK biedt dit soort activiteiten niet aan. Het is daarom niet mogelijk om in de bibliotheek te verblijven en van computer- en/of werkplekken gebruik te maken.

bekijk maatregelen

 

DNK Bioscoop tijdelijk gesloten 

In lijn met de landelijke lockdown hebben we de filmprogrammering voorlopig opgeschort. Mensen met kaarten voor een filmvoorstelling die wordt verplaatst of geannuleerd ontvangen hierover bericht van ons.

Onze eigen vouchers en bonnen, die na 15 december afliepen, zijn met 6 maanden verlengd. Dit gaat om B2B vouchers, de DNK Filmpas en onze eigen tegoedbonnen. Op de geldigheid van externe kaarten, zoals de MaDiWoDo, Nationale Bioscoopbon, Podium Cadeaukaart, VVV Bon en anderen, hebben we helaas geen invloed. Daarnaast hebben we de geldigheid van fysieke bonnen, waarbij normaal gesproken een termijn van één jaar geldt, met een extra jaar verlengd; de geldigheid is dus 2 jaar vanaf het moment van uitgifte.

bekijk maatregelen 

 

DNK Theater schort podiumprogrammering tijdelijk op

In lijn met de landelijke lockdown moeten we ook de podiumprogrammering van DNK voorlopig opschorten. Mensen met kaarten voor een voorstelling of concert dat wordt verplaatst of geannuleerd ontvangen hierover bericht van ons. Het je een tegoed opgebouwd, dan verlengen we de geldigheid hiervan. In plaats van de oorspronkelijke 12 maanden is je tegoed nu automatisch verlengd en 24 maanden geldig. Je hoeft hiervoor dus niet bij ons langs te komen.

Zodra we meer weten over de heropening van ons theater, dan brengen we je hiervan natuurlijk direct op de hoogte via onze website, social media en digitale nieuwsbrief.

Anderhalvemeter meetings & events

Helaas zal het voorlopig nog niet mogelijk zijn een meeting of event te laten plaatsvinden in DNK. Geplande activiteiten worden in overleg geannuleerd of verplaatst naar een nieuwe datum. Voor nieuwe aanvragen of een streamingactiviteit, neem contact met ons op of zet alvast (vrijblijvend) een datum in optie.

Zodra het weer kan, kunnen wij een veilige anderhalvemeter setting creëren. Misschien wel sfeervoller dan anders. Vergaderen in de theaterzaal, jouw presentatie op het witte doek met 4K laser projectie en wat dacht je van een event op de plek waar vele grote artiesten jou voorgingen: het toneel! Er zijn tal van mogelijkheden, maar daarbij zullen wij wel enkele maatregelen in acht nemen.

bekijk maatregelen 

 

Wij ventileren met schone buitenlucht

In alle ruimtes van DNK wordt optimaal geventileerd; De Nieuwe Kolk is uitgerust met een innovatief en duurzaam klimaatsysteem. De ventilatie gebeurt door middel van luchtbehandelingskasten, deze voeren voortdurend verse lucht van buiten naar binnen. Deze lucht wordt indien nodig verwarmd of gekoeld, maar wordt niet gemengd met binnenlucht. Er wordt dus 100% buitenlucht ingevoerd en geen sprake van hergebruik van lucht. Als extra maatregel wordt er nu langer geventileerd, ook als de ruimtes niet in gebruik zijn. Ook wordt er op maximale snelheid geventileerd. Dit is gebeurd op advies van onze technisch adviseur. Een consequentie kan zijn dat er af en toe wat mee stroming van lucht kan worden ervaren door bezoekers in het gebouw.