Welkom terug!

Wat betekenen de coronamaatregelen voor jouw bezoek?

UPDATE | VR 28 MEI

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 5 juni is DNK weer open voor films, activiteiten, voorstellingen en kleine events. We maken geen gebruik van een testbeleid. Sinds donderdag 20 mei kunnen leden van de bibliotheek weer boeken en andere media lenen. Ook zijn de studieplekken en de leestafel weer geopend. De studieplekken worden ter plekke gereserveerd, bieden plaats aan één persoon en zijn beschikbaar voor diverse tijdvakken per dag. Klik hier voor mee info. De plekken voor het lezen van de krant bevinden zich aan de leestafel in de centrale hal. Om de krant te lezen meld je je bij de balie en vul je een triageformulier in.

Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen vind je hieronder de verplichte maatregelen per locatie van DNK.

DNK Bibliotheek geopend

Bibliotheek DNK is open voor het lenen van boeken en media. De bibliotheek is zodanig ingericht dat de veiligheid van bezoekers en medewerkers is gewaarborgd. In afwachting van verdere versoepelingen kunnen bezoekers hopelijk over een tijdje ook weer gebruik maken van de verblijfsplekken. Het lezen van de krant is vanaf 5 juni mogelijk. Dit kan aan de leestafel in de centrale hal. Meld je vooraf bij de balie van De Nieuwe Kolk en vul hier een triageformulier in.

bekijk maatregelen

 

DNK Bioscoop vanaf 5 juni weer open

Filmliefhebbers kunnen in onze aangepaste bioscoopzalen weer genieten van een lekker bioscoopuitje in de bioscoop. Tickets kunnen, volgens het landelijke NVBF protocol, alleen online gekocht worden en we zullen geen gebruikmaken van een testbeleid. De komende periode is de zaalcapaciteit van de zalen aangepast naar de geldende limiet van maximaal 50 per zaal met inachtneming van de 1,5m regel. Heb je ons net zoveel gemist als wij jullie? Bestel dan snel je online tickets en geniet als vanouds van de mooiste en leukste films!

bekijk maatregelen 

 

DNK Theater geopend

Waar in een normaal jaar ons theaterseizoen begin juni zou aflopen, is het gelukt om voor de heropening van het theater nog een aantal prachtige voorstellingen en concerten te boeken voor jong en oud.  Zodra de exacte datum van de start verkoop voor seizoen 2021-2022 bekend is, dan publiceren we dat via de mail, de website en de socials.

Bestel je tickets online en voel je welkom in ons theater. We hebben je gemist!

Anderhalvemeter meetings & events

Helaas zal het voorlopig nog niet mogelijk zijn een meeting of event te laten plaatsvinden in DNK. Geplande activiteiten worden in overleg geannuleerd of verplaatst naar een nieuwe datum. Voor nieuwe aanvragen of een streamingactiviteit, neem contact met ons op of zet alvast (vrijblijvend) een datum in optie.

Zodra het weer kan, kunnen wij een veilige anderhalvemeter setting creëren. Misschien wel sfeervoller dan anders. Vergaderen in de theaterzaal, jouw presentatie op het witte doek met 4K laser projectie en wat dacht je van een event op de plek waar vele grote artiesten jou voorgingen: het toneel! Er zijn tal van mogelijkheden, maar daarbij zullen wij wel enkele maatregelen in acht nemen.

bekijk maatregelen 

 

Wij ventileren met schone buitenlucht

In alle ruimtes van DNK wordt optimaal geventileerd; De Nieuwe Kolk is uitgerust met een innovatief en duurzaam klimaatsysteem. De ventilatie gebeurt door middel van luchtbehandelingskasten, deze voeren voortdurend verse lucht van buiten naar binnen. Deze lucht wordt indien nodig verwarmd of gekoeld, maar wordt niet gemengd met binnenlucht. Er wordt dus 100% buitenlucht ingevoerd en geen sprake van hergebruik van lucht. Als extra maatregel wordt er nu langer geventileerd, ook als de ruimtes niet in gebruik zijn. Ook wordt er op maximale snelheid geventileerd. Dit is gebeurd op advies van onze technisch adviseur. Een consequentie kan zijn dat er af en toe wat mee stroming van lucht kan worden ervaren door bezoekers in het gebouw.