Welkom terug!

Veilig naar DNK

Wij ventileren met schone buitenlucht

In alle ruimtes van DNK wordt optimaal geventileerd; De Nieuwe Kolk is uitgerust met een innovatief en duurzaam klimaatsysteem. De ventilatie gebeurt door middel van luchtbehandelingskasten, deze voeren voortdurend verse lucht van buiten naar binnen. Deze lucht wordt indien nodig verwarmd of gekoeld, maar wordt niet gemengd met binnenlucht. Er wordt dus 100% buitenlucht ingevoerd en geen sprake van hergebruik van lucht. Als extra maatregel wordt er nu langer geventileerd, ook als de ruimtes niet in gebruik zijn. Ook wordt er op maximale snelheid geventileerd. Dit is gebeurd op advies van onze technisch adviseur. Een consequentie kan zijn dat er af en toe wat mee stroming van lucht kan worden ervaren door bezoekers in het gebouw.

Op je gemak naar DNK Bibliotheek

Bibliotheek DNK is geopend voor  het lenen en terugbrengen van boeken en media, en een beperkt gebruik van internetpc’s en werkplekken. Overige activiteiten en verblijf is niet mogelijk. De bibliotheek is zodanig ingericht dat de veiligheid van bezoekers en medewerkers gewaarborgd kan worden.

bekijk maatregelen

 

Geniet van de mooiste films in onze ruime stoelen bij DNK Bioscoop

Filmliefhebbers kunnen in onze aangepaste bioscoopzalen weer genieten van een lekker bioscoopuitje in de bioscoop. Tickets kunnen, volgens het landelijke NVBF protocol, alleen online gekocht worden.

bekijk maatregelen 

 

 

Op veilige afstand je favoriete artiesten zien in DNK Theater

Artiesten staan te trappelen om wee live in een zaal voor publiek op te treden. Ons programma staat dan ook boordevol mooie concerten en voorstellingen, een veilig bezoek hieraan is voor ons prioriteit nummer 1. Bestel je tickets online en voel je welkom in ons theater. We hebben je gemist!

bekijk maatregelen