Hopelijk tot snel!

Veilig naar DNK

UPDATE | WO 18 NOV 

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op dinsdag 17 november gaan de Bioscoop en de Bibliotheek met ingang van 19 november weer open. De podiumprogrammering van DNK Theater is opgeschort t/m dinsdag 15 december. Hieronder kun je de aanvullende consequenties tot in detail teruglezen.

Wij ventileren met schone buitenlucht

In alle ruimtes van DNK wordt optimaal geventileerd; De Nieuwe Kolk is uitgerust met een innovatief en duurzaam klimaatsysteem. De ventilatie gebeurt door middel van luchtbehandelingskasten, deze voeren voortdurend verse lucht van buiten naar binnen. Deze lucht wordt indien nodig verwarmd of gekoeld, maar wordt niet gemengd met binnenlucht. Er wordt dus 100% buitenlucht ingevoerd en geen sprake van hergebruik van lucht. Als extra maatregel wordt er nu langer geventileerd, ook als de ruimtes niet in gebruik zijn. Ook wordt er op maximale snelheid geventileerd. Dit is gebeurd op advies van onze technisch adviseur. Een consequentie kan zijn dat er af en toe wat mee stroming van lucht kan worden ervaren door bezoekers in het gebouw.

DNK Theater schort theaterprogrammering op tot 15 december

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het kabinet, van dinsdag 3 november jl., heeft DNK besloten om de deuren van haar theater te sluiten voor podiumprogrammering tot 15 december 2020.

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus wordt bekeken of de theaterzalen na 15 december ook daadwerkelijk weer open kunnen voor podiumprogrammering. Bezoekers met kaarten voor de betreffende periode ontvangen van ons rechtstreeks bericht. En we hopen je natuurlijk z.s.m. na 15 december weer te zien in ons theater.

bekijk maatregelen

 

Geniet vanaf  19 november weer van de mooiste films in onze ruime stoelen bij DNK Bioscoop

Filmliefhebbers kunnen in onze aangepaste bioscoopzalen genieten van een lekker bioscoopuitje in de bioscoop. Tickets kunnen, volgens het landelijke NVBF protocol, alleen online gekocht worden.
De komende periode is de zaalcapaciteit van de zalen aangepast naar de geldende limiet van 30 per zaal. De nieuwe coronamaatregelen verbieden landelijk de verkoop van eten en drinken in de bioscoop. Onze bioscoopbar is daarom helaas gesloten. In lijn met de kabinetsmaatregelen zijn meegebrachte alcoholische dranken niet toegestaan.

bekijk maatregelen 

 

Bibliotheek DNK geopend vanaf 19 november

Bibliotheek DNK is vanaf donderdag 19 november geopend voor  het lenen en terugbrengen van boeken en media, een beperkt gebruik van computers- en werkplekken en een beperkt aantal activiteiten. De bibliotheek is zodanig ingericht dat de veiligheid van bezoekers en medewerkers gewaarborgd kan worden.

De komende tijd mogen er maximaal 30 bezoekers gelijktijdig in de bibliotheek aanwezig zijn. Het gebruik van een mandje is verplicht (niet voor kinderen tot 13 jaar). Zijn de mandjes op? Wacht dan tot er een mandje beschikbaar is.Daarnaast vragen wij met klem aan alle bezoekers van 13 jaar en ouder om een mondkapje te dragen bij bewegen binnen alle ruimtes van DNK. Zittend in een zaal of achter een tafel kan deze tijdelijk af.

Het is niet nodig om een tijdvak te reserveren als je boeken en media komt lenen of terugbrengen.Het pakken van een mandje geldt als het reserveren van een tijdvak.

bekijk maatregelen

 

Anderhalvemeter meetings & events

Tot 19 november is het volgens de richtlijnen niet mogelijk een meeting of event te laten plaatsvinden in DNK

Het blijft mogelijk jouw (zakelijke) bijeenkomst, event, congres, vergadering, etc. te plannen voor na deze periode. Wij creëren een veilige anderhalvemeter setting, die misschien wel sfeervoller is dan anders. Vergaderen in de theaterzaal, jouw presentatie op het witte doek met 4K laser projectie en wat dacht je van een event op de plek waar vele grote artiesten jou voorgingen: het toneel! Er zijn tal van mogelijkheden, maar daarbij nemen wij wel enkele maatregelen in acht.

bekijk maatregelen