20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Welkom terug!

Wat betekenen de coronamaatregelen voor jouw bezoek?

UPDATE | WO 15 SEP

Geroezemoes voor de film, een gevulde leestafel in de bibliotheek en het geluid van stemmende muziekinstrumenten op het theaterpodium: DNK is mooier dan ooit! Naast de bibliotheek en de filmzalen mogen nu ook de theaterzalen van DNK zich weer vullen met publiek en wordt er in de bibliotheek weer plaats gemaakt voor inspirerende activiteiten.

Heb je hulp nodig bij het gebruik van de Coronacheck-app of het printen van de QR-code op papier? Kom dan naar het Infopunt in onze bibliotheek of naar het Inloopspreekuur CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info.

Om je bezoek zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, vind je hieronder de maatregelen per locatie. Tot ziens in DNK.

DNK Bibliotheek

Bibliotheek DNK is open voor het lenen van boeken en media, gebruik van werk-, studie- en of leesplekken en printen en kopiëren. De bibliotheek is zodanig ingericht dat de veiligheid van bezoekers en medewerkers is gewaarborgd. De bibliotheek biedt nog geen verblijfsplekken aan. Het is verplicht om je te registreren voor een werk- of studieplek of een plek aan de leestafel. Voor een werk- of studieplek doe je dit ter plekke en voor het lezen van de krant doe je dit aan de balie in de centrale hal.

bekijk maatregelen

DNK Bioscoop 

Naar aanleiding van de nieuw opgelegde maatregelen vanuit de overheid vragen we vanaf zaterdag 25 september bij binnenkomst van de bioscoop om een coronatoegangsbewijs voor bezoekers vanaf 13 jaar, vanaf 14 jaar gecombineerd met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Alleen bezoekers met zo’n speciaal coronatoegangsbewijs mogen worden toegelaten. Dit werkt met een QR-code die je via je telefoon of een print kunt laten zien. Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop.

We gebruiken je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket en identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot de film en hebben geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis. Deze kun je ophalen via de Coronacheck-app als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt. Kijk op www.coronacheck.nl voor meer informatie.

bekijk maatregelen 

DNK Theater geopend

We hebben alle maatregelen getroffen om jouw theaterbezoek aan DNK zo veilig en fijn mogelijk te laten verlopen. In de theaterzaal is de 1,5 meter afstand niet meer van toepassing. Daarom verplicht de Rijksoverheid bezoekers vanaf 13 jaar om een QR-code als coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Zónder deze QR-code en identiteitsbewijs is er geen toegang tot onze voorstellingen en activiteiten mogelijk. Voor meer informatie https://www.dnk.nl/corona

Hebben jij en/of jouw medebezoeker de afgelopen 24 uur corona gerelateerde klachten ondervonden? Dan willen we je vragen geen tickets te bestellen. Heb je tickets en krijg je toch klachten? Annuleer dan jouw tickets (je ontvangt je geld terug). In de mail met jouw e-ticket, staat beschreven hoe.

Welkom terug in ons theater, we hebben je gemist!

bekijk maatregelen

meetings & events

Vanaf 25 september komt de 1,5 meter afstandsmaatregel te vervallen en kunnen we onze volledige (zit) capaciteit van onze ruimtes weer gebruiken voor zakelijke bijeenkomsten. Voor bijeenkomsten zonder vaste zitplaats houden wij 2/3 van onze capaciteit aan. Bezoekers dienen bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs (test-, vaccinatie- en/of herstelbewijs) te tonen bij binnenkomst. Op die manier draagt iedereen bij aan een zo veilig mogelijk verblijf.

bekijk alle maatregelen 

Wij ventileren met schone buitenlucht

In alle ruimtes van DNK wordt optimaal geventileerd; De Nieuwe Kolk is uitgerust met een innovatief en duurzaam klimaatsysteem. De ventilatie gebeurt door middel van luchtbehandelingskasten, deze voeren voortdurend verse lucht van buiten naar binnen. Deze lucht wordt indien nodig verwarmd of gekoeld, maar wordt niet gemengd met binnenlucht. Er wordt dus 100% buitenlucht ingevoerd en geen sprake van hergebruik van lucht. Als extra maatregel wordt er nu langer geventileerd, ook als de ruimtes niet in gebruik zijn. Ook wordt er op maximale snelheid geventileerd. Dit is gebeurd op advies van onze technisch adviseur. Een consequentie kan zijn dat er af en toe wat mee stroming van lucht kan worden ervaren door bezoekers in het gebouw.