20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Ladies Night: Bed & Breakfast

Ladies Night

Regie: Ruud Schuurman Speelduur: 83 min Pauze: ja Genre: romantiek,komedie

Ladies opgelet! Op woensdag 1 mei is het weer tijd voor een heerlijke Ladies Night, met deze editie de Nederlandse romkom ‘Bed & Breakfast’. Een heerlijk avondje uit met leuke gastbedrijven, een welkomstdrankje, een goodiebag én de première van ‘Bed & Breakfast’ met Sanne Langelaar, Oscar Aerts, Mingus Dagelet e.a. Ben jij er weer bij?

Let op: Vanaf 18:45 staan we voor je klaar met een welkomstdrankje. Om 20:00 (zaal 1) start de film.

Bed & Breakfast
Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken (zonder ondertiteling) | OV = Originele Versie (bij niet Nederlandstalige-films met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update:

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.