20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

In theaterseizoen 2024/2025 is Shrek de Musical maar liefst vier keer te zien bij De Nieuwe Kolk. Een musical voor zowel jonge als de jong-gebleven fans van de groene moerasbewoner.

Het verhaal van de populaire DreamWorks-film uit 2001 komt tot leven in het theater. Het publiek duikt het moeras in, ver van de bewoonde wereld. Daar leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk naar het moeras verband, is het gedaan met Shreks rust. De enige manier om zijn moeras terug te krijgen, is door prinses Fiona te redden uit de toren die bewaakt wordt door een vuurspuwende draak. Samen met Ezel gaat Shrek op pad. Het belooft een avontuur te worden vol humor en onverwachte wendingen…

Niemand minder dan René van Kooten neemt de hoofdrol van Shrek op zich. Andere rollen zijn weggelegd voor Linda Verstraten (Fiona), Qshans Thode (Ezel) en Darren van der Lek (Heer Farquaad).

Shrek de Musical is op 30 november en 1 december te zien bij DNK. Op beide dagen wordt de voorstelling twee keer gespeeld. Na afloop van alle voorstellingen kan je op de foto met Shrek.

Klik hier voor de ticketverkoop