20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

INKT met Murat Isik

Genre: Literair

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter een boek of wil je meer weten over een auteur? Dan is INKT er voor jou. Op dinsdag 14 mei is schrijver en jurist Murat Isik te gast. Zeven jaar na het uitbrengen van zijn bestsellerroman ‘Wees Onzichtbaar’ verscheen het langverwachte vervolg ‘In de mist van Golden Gate Park’. Tijdens INKT zal Isik hierover worden geïnterviewd en is er voor het publiek gelegenheid om vragen te stellen. Aan het einde van de avond zal Isik zijn boeken signeren.

‘In de mist van Golden Gate Park’ is een vertelling over het zoeken naar vrijheid en autonomie, het vinden van een grote liefde, de wording van een schrijver en de onoverkomelijke banden met je familie. Het verhaal gaat over de jongen Metin Mutlu die in 2001 naar San Francisco gaat om internationaal strafrecht te studeren. Maar het idee dat hij zijn leven zal slijten als jurist benauwt hem, waarna hij zich stort op het keuzevak Creative Writing. Zijn nieuwe vrije leven lijkt Metin goed af te gaan. Totdat onaangename ontwikkelingen in San Francisco én op het familiefront zijn verblijf in een heel ander licht stellen.

Murat Isik (1977)  debuteerde in 2012 met zijn roman ‘Verloren Grond’. De schrijver is vooral bekend van zijn roman ‘Wees onzichtbaar’ uit 2017 over zijn jeugd in de Amsterdamse Bijlmer. Hij won hiermee een groot aantal prijzen, waaronder de prestigieuze Libris Literatuur Prijs. Van het boek werd ook een theatervoorstelling gemaakt. In 2019 schreef Isik het boekenweekessay ‘Mijn moeders strijd’. Afgelopen februari verscheen zijn nieuwste boek ‘In the mist van Golden Gate Park’.

Met medewerking van: Van der Velde boeken

Ben je Comfort of Premium lid dan krijg je korting op deze activiteit. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent in je DNK account. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets