20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Welkom bij De Nieuwe Kolk, waar de betovering van de winter tot leven komt! Terwijl de koude wind buiten waait en de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, nodigen wij je uit om je te warmen aan de magie van onze vele winteractiviteiten.

Of je nu op zoek bent naar ontroerende drama’s, hartverwarmende komedies of adembenemende theatervoorstellingen, onze winterprogrammering heeft voor ieder wat wils. Dus kom ook deze winter naar De Nieuwe Kolk, waar de dagen gevuld zijn met kunst, cultuur én gezelligheid.

Vind jij kiezen ook zo moeilijk? Dat snappen we wel. Er staan deze winter ook zoveel mooie films, voorstellingen en activiteiten op de agenda! Ga je met het hele gezin naar de bioscoophit Wonka, meezingen met The Dashboard Danglers, of ga je toch liever naar het ballet De Notenkraker? De keuze is aan jou! Om het kiezen iets makkelijker te maken, zetten we hieronder de wintertoppers voor je op een rij.

Ook de kleinste bezoekers hoeven zich deze winterperiode niet te vervelen. Zo worden er extra veel toffe workshops georganiseerd, allemaal in het winterthema. Ook kunnen ze zich heerlijk uitleven in DNK-NXT en bijvoorbeeld het nieuwe kerstballenspel doen op de touchtafel.

Loop vooral even bij ons binnen op donderdag 28 december. Op die dag rijdt de spectaculaire Wonka Wagen rond! Zij trakteren je op gevaarlijk lekkere snoepjes. Want wie houdt er niet van Blitse Spekken, Muitende Muizen, Ploppende Kauwgumballen en Smiksmakende Bananen? Iedereen krijgt het snoepje dat bij hem of haar past met een  gebruiksaanwijzing. Durf jij je te wagen aan al dat lekkers?