20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dokter in de zaal

Bewegen en sporten bij hart- en vaatziekten

Genre: Special

Bewegen is belangrijk, maar is bewegen altijd goed? Kun je door te sporten hartklachten voorkomen? En kun je sporten als je hartpatiƫnt bent? Als het om sporten of bewegen en het hart gaat, hebben mensen vaak heel veel vragen, weten cardioloog Jesse Jongman en fysiotherapeut Agnieta de Bruin uit ervaring. Zij vertellen in deze aflevering van Dokter in de Zaal over sporten en bewegen bij hart- en vaatziekten.

Ze onderbouwen de feiten en weerleggen de hardnekkige fabels. Ze vertellen of bewegen voor iedereen goed is en of je ook teveel kunt sporten. Ook plotselinge hartstilstand tijdens het sporten komt aan bod.

DNK presenteert in samenwerking met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) de talkshow-serie Dokter in de Zaal. Tijdens deze informatieve avonden vertelt een arts van het WZA jou in heldere taal wat het betekent als jij of je naaste een bepaalde ziekte of aandoening krijgt. Wat zijn bijvoorbeeld de symptomen en welke behandelingen zijn er mogelijk? Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Ben je Comfort of Premium lid dan krijg je korting op deze activiteit. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent in je DNK account. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets