20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kom naar de bibliotheek tijdens Heel Nederland Leest en krijg het boek ‘Sonny Boy’ van ons cadeau (op=op)! Met dit boek schreef Annejet van der Zijl een meeslepende historische roman, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Als een Surinaamse student en zijn twintig jaar oudere Nederlandse hospita in 1928 een zoon krijgen, is het schandaal niet te overzien. Om Waldy, alias ‘Sonny Boy’ een beter leven te bieden, moeten zij armoede en discriminatie overwinnen.

Naast het gratis boek, kun je op dinsdag 21 november meedoen met de boekbespreking van Sonny Boy. Samen met boekbespreker Esmé van den Boom ga je deze ochtend in gesprek over dit aangrijpende boek. Niemand minder dan schrijfster Annejet van der Zijl trapt de boekbespreking (via livestream) af. De boekbespreking is gratis te bezoeken, reserveer van te voren wel een ticket.

Zet ook alvast zaterdag 2 maart in je agenda, want dan staat de toneelvoorstelling Sony Boy bij ons in het theater. In de tussentijd kun je meedoen met de fotowedstrijd en kaarten winnen voor de eerste try-out van de voorstelling in Zaandam (klik hier voor meer info).

Campagne Heel Nederland Leest
Heel Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Heel Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden.

Persoonlijke uitnodiging van Annejet van der Zijl