20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Heel Nederland Leest

Boekbespreking Sonny Boy

Genre: Literair

Op 21 november viert DNK Heel Nederland Leest met de boekbespreking van ‘Sonny Boy’. Laat je inspireren door het meeslepende verhaal en bespreek met andere lezers hoe jij het boek hebt ervaren.

De bestseller van Annejet van der Zijl gaat over de levensgeschiedenis van de 19-jarige Surinaamse student Waldemar en de Hollandse 40-jarige getrouwde Rika. Deze biografie met een historisch tintje kent verschillende thema’s die nog altijd actueel zijn. Denk aan wonen in een land waar je niet thuis bent, maar ook (controversiële) liefde en scheiding, slavernij, en veerkracht vinden in de moeilijkste periodes. Samen met de ervaren boekbespreker en auteur Esmé van den Boom ga je deze ochtend hierover in gesprek.

Bij verschillende bibliotheken in Drenthe vindt op ditzelfde moment een boekbespreking van ‘Sonny Boy’ plaats. Annejet van der Zijl trapt Drenthe breed via livestream de boekbespreking af en zal dan kort worden geïnterviewd.

Deelname aan deze activiteit is gratis, reserveer van te voren wel een ticket. De boekbespreking begint om 10.30 uur en eindigt om 11.30 uur.

In de maand november is het boek ‘Sonny Boy’ gratis af te halen in de bibliotheek (op=op). Onder de deelnemers die een ticket voor de boekbespreking reserveren, wordt een Sonny Boy-prijzenpakket verloot met o.a. het boek, de boekverfilming op dvd en en een gratis ticket voor de voorstelling Sonny Boy op zaterdag 2 maart in ons theater.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets