20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

voorwaarden De Nieuwe Kolk Flex

Bij inschrijving wordt er gevraagd om je IBAN nummer voor de automatische betaling van het abonnementsgeld.

Het Flex abonnement kan alleen aan de informatiebalie worden aangeschaft. Het betalen van een Flex abonnement kan alleen via automatisch incasso.

De Nieuwe Kolk Flex is alleen geldig bij De Nieuwe Kolk. Met dit abonnement kun je geen items lenen in de andere Drentse bibliotheken.

De kosten voor het lenen van materialen is € 2,00 per item. De eerste twee items die je leent nadat je lid bent geworden zijn gratis.

De uitleentermijn voor boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken is 3 weken. De uitleentermijn voor cd’s, dvd’s en blu-ray is 1 week. Voor expresstitels en games geldt een uitleentermijn van 2 weken.

De uitleentermijn, met uitzondering van de expresstitels en games, mag 2 keer verlengd worden.

Lever je boeken op tijd in of verleng ze tijdig! Voor te laat ingeleverde materialen rekenen wij een bedrag van € 0,15 per item per dag. Voor expresstitels geldt een bedrag van € 0,25 per item per dag.

Voor het niet ophalen van reserveringen word € 0,50 per reservering in rekening gebracht.

Als Flex lid krijg je met je bibliotheekpas 50% korting op koffie en thee uit de koffie- en thee-automaat op het Ontmoetingsplein in De Nieuwe Kolk.

Het Flex abonnement geeft geen toegang tot de online Bibliotheek via onlinebibliotheek.nl. Wil je ook e-books lenen zet je abonnement dan om naar een De Nieuwe Kolk Comfort abonnement.

Met een Flex abonnement krijg je geen korting van 50% op de bibliotheekactiviteiten van DNK. Zet je abonnement om naar een De Nieuwe Kolk Comfort abonnement om gebruik te maken van dit voordeel.

Je wordt lid voor een periode van 1 jaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd na een jaar tenzij je opzegt. Opzeggen kan per e-mail, brief, telefoon of aan de informatiebalie van De Nieuwe Kolk. Tijdens het eerste jaar kun je niet vroegtijdig opzeggen, na een jaar kan dit wel. We rekenen hiervoor een opzegtermijn van 1 maand en per eerste van de maand daaropvolgend. De restitutie bedraagt 1/12 van het betaalde abonnementsgeld voor elke volledige maand na beëindiging van het lidmaatschap.

Bibliotheekpas verloren? Blokkeer deze dan zo snel mogelijk om te voorkomen dat iemand anders er gebruik van maakt. Dit kan telefonisch via 088 012 8888.