20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

voorwaarden De Nieuwe Kolk Premium

Bij inschrijving wordt er gevraagd om je IBAN-nummer voor de automatische betaling van het abonnementsgeld in te vullen.

Is een automatisch incasso niet mogelijk voor het betalen van het abonnementsgeld, dan ontvang je een factuur. De kosten hiervan zijn € 2,50 per factuur.

De uitleentermijn voor boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken is 6 weken. De uitleentermijn voor cd’s, dvd’s en blu-ray is 2 weken. Voor expresstitels en games geldt een uitleentermijn van 2 weken.

De uitleentermijn, met uitzondering van de expresstitels en games, mag 2 keer verlengd worden.

Lever je boeken op tijd in of verleng ze tijdig! Voor te laat ingeleverde materialen rekenen wij een bedrag van € 0,15 per item per dag. Voor expresstitels geldt een bedrag van € 0,25 per item per dag.

Met het Premium abonnement heb je per jaar een onbeperkt aantal leenstrips, dit betekent dat je een onbeperkt aantal materialen per jaar kunt lenen.

Als Premium lid mag je maximaal 25 boeken tegelijkertijd op je pas hebben staan en 10 uitstaande reserveringen hebben.

Voor het niet ophalen van reserveringen word € 0,50 per reservering in rekening gebracht.

Met een Premium abonnement heb je toegang tot de online Bibliotheek via onlinebibliotheek.nl en toegang tot het gehele aanbod van de online Bibliotheek.

Als Premium lid krijg je de volgende kortingen:

  • 50% korting op drinken uit de koffie- en thee-automaat op het Ontmoetingsplein in De Nieuwe Kolk. Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen.
  • 50% korting op bibliotheekactiviteiten van DNK. Op dnk.nl staat voor welke activiteiten de korting geldt. Per lid 1 ticket per activiteit. Korting geldt op basis van beschikbaarheid, op=op.
  • Per lid 1 gratis bioscoopkaartje per jaar op reguliere films (geen specials zoals de Senioren Bios). De kortingsoptie geldt het hele jaar en is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent in je DNK account (de korting vervalt op het moment je je abonnement stop zet).
  • 3 x per jaar voor 6 euro naar een geselecteerde theatervoorstelling. De geselecteerde theatervoorstellingen worden elk jaar voordat het theaterseizoen begint in juni gepubliceerd op dnk.nl. Korting geldt op basis van beschikbaarheid, op=op. Per lid 1 ticket per voorstelling. Voor een aantal geselecteerde theatervoorstellingen geldt een limiet aan beschikbare tickets met korting.

Je wordt lid voor een periode van 1 jaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd na een jaar tenzij je opzegt. Opzeggen kan per e-mail, brief, telefoon of aan de balie van DNK. Tijdens het eerste jaar kun je niet vroegtijdig opzeggen, na een jaar kan dit wel. We rekenen hiervoor een opzegtermijn van 1 maand en per eerste van de maand daaropvolgend. De restitutie bedraagt 1/12 van het betaalde abonnementsgeld voor elke volledige maand na beëindiging van het lidmaatschap.

Het Premium abonnement kan per maand worden betaald. De kosten zijn € 5,50 per maand. (Vanaf 1 januari 2024 zijn de kosten € 5,75 per maand.)

Bibliotheekpas verloren? Blokkeer deze dan zo snel mogelijk om te voorkomen dat iemand anders er gebruik van maakt. Dit kan telefonisch via 088 012 8888.