20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

voorwaarden De Nieuwe Kolk Comfort

Bij inschrijving wordt er gevraagd om je IBAN-nummer voor de automatische betaling van het abonnementsgeld in te vullen.

Is een automatisch incasso niet mogelijk voor het betalen van het abonnementsgeld, dan ontvang je een factuur. De kosten hiervan zijn € 2,50 per factuur.

De uitleentermijn voor boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken is 3 weken. De uitleentermijn voor cd’s, dvd’s en blu-ray is 1 week. Voor expresstitels en games geldt een uitleentermijn van 2 weken.

De uitleentermijn, met uitzondering van de expresstitels en games, mag 2 keer verlengd worden.

Lever je boeken op tijd in of verleng ze tijdig! Voor te laat ingeleverde materialen rekenen wij een bedrag van € 0,15 per item per dag. Voor expresstitels geldt een bedrag van € 0,25 per item per dag.

Met het Comfort abonnement heb je per jaar 125 leenstrips, dit betekent dat je 125 materialen, inclusief verlengingen (elke verlenging is een leenstrip), per jaar kunt lenen.

Als Comfort lid mag je maximaal 10 boeken tegelijkertijd op je pas hebben staan en 5 uitstaande reserveringen hebben.

Voor het niet ophalen van reserveringen word € 0,50 per reservering in rekening gebracht.

Met een Comfort abonnement heb je toegang tot de online Bibliotheek via onlinebibliotheek.nl en toegang tot het gehele aanbod van de online Bibliotheek.

Als Comfort lid krijg je de volgende kortingen:

  • 50% korting op koffie en thee uit de koffie- en thee-automaat op het Ontmoetingsplein in De Nieuwe Kolk. Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen.
  • 50% korting op bibliotheekactiviteiten van DNK. Op dnk.nl staat voor welke activiteiten de korting geldt. Per lid 1 ticket per activiteit. Korting geldt op basis van beschikbaarheid, op=op.
  • 25% korting op aantal geselecteerde theatervoorstellingen. De geselecteerde theatervoorstellingen worden elk jaar voordat het theaterseizoen begint in juni gepubliceerd op dnk.nl. Korting geldt op basis van beschikbaarheid, op=op. Per lid 1 ticket per voorstelling. Voor een aantal geselecteerde theatervoorstellingen geldt een limiet aan beschikbare tickets met korting.
  • Elke maand €2,50 korting op een geselecteerde film. Elke maand selecteert DNK een film waar de korting voor geldt en wordt door DNK bekend gemaakt via haar nieuwsbrief en dnk.nl. Korting geldt op basis van beschikbaarheid, op=op. Per lid 1 ticket per film.

Je wordt lid voor een periode van 1 jaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd na een jaar tenzij je opzegt. Opzeggen kan per e-mail, brief, telefoon of aan de balie van DNK. Tijdens het eerste jaar kun je niet vroegtijdig opzeggen, na een jaar kan dit wel. We rekenen hiervoor een opzegtermijn van 1 maand en per eerste van de maand daaropvolgend. De restitutie bedraagt 1/12 van het betaalde abonnementsgeld voor elke volledige maand na beëindiging van het lidmaatschap.

Bibliotheekpas verloren? Blokkeer deze dan zo snel mogelijk om te voorkomen dat iemand anders er gebruik van maakt. Dit kan telefonisch via 088 012 8888.