20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

maak indruk
met jouw
event
>

bedrijfsevent

Laat je omringen door cultuur?

Van personeelsfeest tot een jubileum. Of wellicht een evenement om de merkbeleving van jouw bedrijf te vergroten. Bedrijfsevents kennen vele vormen. Ontvang jouw bezoekers in een of meerdere ruimtes van onze bioscoop, theater of bibliotheek. Laat ze genieten van een compleet programma met artiesten, optredens en sprekers. Of geniet samen van een hapje en drankje tijdens een buffet of diner.

plan bedrijfsevent

centraal gelegen

Gelegen in het culturele hart van Assen, aan de rand van het centrum.

goed bereikbaar

5 minuten vanaf A28, overdekt parkeren, 10 minuten lopen vanaf NS station

volledig verzorgd

Smaakvolle hapjes, drankjes en andere arrangementen voor de innerlijke mens

aansluitend cultureel aanbod

Van boeken, films en voorstellingen tot sprekers en geweldige artiesten

productinfo

Feest, receptie, algemene ledenvergadering, bedrijfsuitje, jubileum, relatiedag. Er zijn verschillende aanleidingen voor een bedrijfsevenement. Welk soort event je ook kiest, wij denken graag met je mee om er een geweldige ervaring van te maken.

Een bedrijfsevent is mogelijk in een aparte ruimte of door het combineren van meerdere ruimtes. Een optreden in de theaterzaal. De presentatie in een filmzaal. Tussendoor lunchen in een van de foyers. En een gezellige borrel op het podium als afsluiting.

contact

Wil je informatie of heb je vragen met betrekking tot het huren van ruimtes en/of het organiseren van een event, meeting of andere bijeenkomst? Dan kun je contact opnemen met Robert Wolf, coördinator evenementen & verhuur.

Robert Wolf
r.wolf@dnk.nl | 088 012 8888