20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Online wijnproeverij
case | Livestream

De leden van BusinessClub DNK komen normaal gesproken samen in een van de foyers voor hun businessclubavonden. Daar ontmoeten zij elkaar om te netwerken, gezamenlijk te genieten van een hapje en drankje en om een geweldige voorstelling, inspirerende lezing of spetterend optreden bij te wonen. Maar wat nu dat allemaal niet kan? Dan bouwen we ons podium om tot digitale kroeg en komen we online bijeen voor een wijnproeverij en muzikale quiz.

6 wijnen
2 ongebruikte spuwbakken
30 wijnglazen
4 camera’s
23 live verbindingen
52 online deelnemers
1 vleugel
25 bekende intro’s
1 winnaar

foto’s Marcel J. de Jong

 

TAGS
livestream | quiz | lezing | proeverij | optreden

Sommelier Kerwin van den Helder

Arjen Baakman achter de vleugel

Online wijnproeverij en muzikale quiz

De wijnen zijn bij iedereen afgeleverd, de glazen staan klaar en de sommelier vertelt uitgebreid over de wijnselectie. Vanuit de verschillende huiskamers luisteren kleine gezelschappen aandachtig naar de uitleg over de aroma’s, geuren en tonen van de wijnen om vervolgens de wijn te laten walsen in het glas en langzaam naar binnen te slurpen.

Op de achtergrond klinken andere tonen: vanachter de vleugel verzorgt Arjen Baakman de muziek en begeleidt hij de muzikale quiz. Verschillende intro’s passeren de revue en aan de deelnemers de taak om de juiste artiest of titel zo snel mogelijk te selecteren. Een gezellige en spannende strijd die aan het eind van de rit maar één winnaar kon opleveren.

De wijnen werden verzorgd door Sligro Assen

"Hulde hoe jullie in deze tijd de verbinding weten te houden. Een mooie avond en de wijnen waren super."

Leon den Hertog van Klok Onderhoud- en afbouwgroep

over BusinessClub DNK

BusinessClub DNK bestaat uit verschillende bedrijven die cultuur een warm hart toedragen. Gedurende het seizoen komen zij bij elkaar tijdens een tiental bijeenkomsten. Deze staan in het teken van ontmoeting, netwerken en gezamenlijk genieten van cultuur.

www.dnk.nl/businessclub

nog niet uitgekeken? kijk gerust nog even verder

bekijk onze locaties