20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Foodtruck Diner
case | BEDRIJFSEVENT

Eens per twee jaar vindt er een gezamenlijke bijeenkomst plaats van de Commerciële Club Groningen, Commercieel Centrum Assen en Friese Zaken. Ditmaal kwamen de drie noordelijke netwerkorganisaties bijeen bij DNK voor een Foodtruck Diner op het podium van onze Grote Zaal. Maar voordat men aan tafel kon gaan, werd men meegenomen in een geweldige lezing van prof. dr. Gabriël Anthonio over ‘Leiderschap’. Het resultaat van de avond: een gevulde buik, nieuwe inspiratie, een aantal visitekaartjes en een volgeplande agenda.

samenvatting

3 commerciële clubs
4 foodtrucks
1 ijscokraam
1 DJ
2 ruimtes
1380 streetfood hapjes
180 bistro stoelen
1 prof. dr. Gabriël Anthonio

Fotografie Harm Bellinga

“Het noorden met het samen doen!”
waarnemend commissaris van de koning in Drenthe, Jozias van Aartsen

“Mensen gaan niet ergens werken vanwege de naam van een bedrijf, maar vooral vanwege een inspirerende baas en prettige teams.”
prof. dr. Gabriël Anthonio

programma

Gastspreker voorafgaand aan het Foodtruck Diner de avond was prof. dr Gabriël Anthonio, bestuurder in de zorg, hoogleraar en spreker op congressen en conferenties. Met een lezing over leiderschap zorgde hij voor onvergetelijke avond, vol prettige chaos. Daarna kon iedereen zich tegoed doen aan het heerlijke buffet.

CCA

Het CCA heeft als doel om de contacten en goede verstandhoudingen tussen haar leden te bevorderen. Zij zet zich in voor de behartiging van de gemeenschappelijke en individuele belangen van haar leden.

www.cca-assen.nl

nog niet uitgekeken? kijk gerust nog even verder

bekijk onze locaties