20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Met trots kondigen wij de kaartverkoop aan voor drie grote namen die het podium zullen betreden tijdens het seizoen 24-25. Snelle, Flemming en Jett Rebel beloven het publiek omver te blazen tijdens hun theatertours!

Flemming DO 23 JAN | 20:00 | GROTE ZAAL

Flemming maakt zijn entree in de theaters met zijn eerste eigen theatertour. Met zijn eerdere podiumervaring in gedachten vindt hij het extra speciaal om nu met zijn eigen muziek op het toneel te staan. Ontdek de verhalen achter zijn nummers en laat je meeslepen door bekende hits zoals ‘Amsterdam’ en ‘Automatisch’ tijdens een avond vol energie, humor en natuurlijk muziek!

Laatste kaarten! 

Snelle WO 12 FEB | 20:00 | GROTE ZAAL

Vanaf februari gaat Snelle op tournee met De Lieve Jongensband met zijn voorstelling ‘Rock ’n Roll In Nederland’. Tijdens deze avond belooft hij een mix van muziek, humor en een vleugje cynisme over het leven als popster. Verwacht een geweldige avond gevuld met klassieke hits en nummers van zijn nieuwe album ‘Achtentwintig’. Na het succes van zijn eerste theatertour in 2021 kijkt Snelle er naar uit om weer op het podium te staan en de verhalen achter zijn liedjes te delen met het publiek.

Dit concert is door de aanwezigheid van een gebarentolk en schrijftolk extra toegankelijk voor mensen met een gehoorbeperking. Ga naar de ticketverkoop voor meer informatie. 

Koop hier je tickets! 

Jett Rebel VR 01 NOV | 20:00 | GROTE ZAAL

Podiumdier Jett Rebel neemt zijn publiek mee op reis door zijn eigen repertoire, waarin hij zijn helden, inspiratiebronnen en persoonlijke verhalen deelt tijdens zijn theatershow. Hij belooft het publiek te verrassen en verklaart: “Hoe minder je vooraf weet, hoe beter.” Wil je dit niet missen? Koop dan nu je kaartje!

Koop hier je tickets!