20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Snelle

Rock ’n Roll In Nederland

Genre: Muziek

Vanaf februari gaat Snelle samen met De Lieve Jongensband op tour door Nederland met zijn theatertour ‘Rock ’n Roll In Nederland’. Het wordt een avond vol muziek, humor en een vleugje cynisme over het popsterrenleven in Nederland. Verwacht een heerlijke avond waarbij Snelle niet alleen zijn oude hits laat horen, maar ook nummers van zijn gloednieuwe album ‘Achtentwintig’.

Het theater is geen onbekend terrein voor Snelle. In 2021 verkocht hij zijn eerste theatertour “FF Tussen Ons” binnen no- time volledig uit. Hij kijkt ernaar uit om weer terug te keren naar het theater en de verhalen achter zijn liedjes te delen met het publiek.

Dit concert is door de aanwezigheid van een gebarentolk en schrijftolk extra toegankelijk voor mensen met een gehoorbeperking . Scroll naar beneden voor meer info.

 

selecteer datum en tijd

Theater met Tolk
Ben je doof of slechthorend en houd je van theater? De tolken van Stichting Theater met Tolk zijn komend seizoen aanwezig bij ‘Saturday Night Fever’ en Snelle en doen hier live verslag van.
Mirjam Stolk en Mauricio de Kok, de tolken NGT (Nederlandse Gebarentaal), staan bij de voorstelling op het toneel en ondersteunen met gebaren. Misschien ken je Mirjam nog wel van haar geroemde vertaling van ‘Europapa’, de Nederlandse inzending van Joost Klein voor het Eurovisie Songfestival 2024. De schrijftolken Vera Klootwijk en Clarissa van den Elzen zorgen ervoor dat je alle teksten kunt meelezen op een eigen scherm.

De gebarentolk staat bij de voorstelling op het toneel en ondersteunt de handeling met gebaren. De schrijftolk zorgt er voor dat de je kunt meelezen op een eigen scherm. Een soort ondertiteling zoals je die van televisie kent. Meer info is te vinden op de website van Theater met Tolk

Geïnteresseerd? JA! Hoe nu verder?
Kaarten voor mensen met een hoor beperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service, via een mail te sturen met naam, adres, woonplaats, het aantal kaarten en wat voor tolk je nodig hebt: een schrijftolk of tolk NGT naar contact@dnk.

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 41,00

Rang 1 balkon

  • Normaal € 41,00

Rang 2

  • Normaal € 20,50

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.