20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De Literaire Verdieping van maart gaat plaatsvinden via een livestream, zodat deze gemakkelijk vanuit huis te volgen is nu DNK haar deuren gesloten moet houden tot en met 30 maart. Tijdens deze editie van De Literaire Verdieping wordt niemand minder dan schrijfster Judith Visser geïnterviewd over haar meest recente roman ‘Zondagsleven’, over het vinden van je eigen weg en trouw blijven aan jezelf.  ‘Zondagsleven’ is de opvolger van ‘Zondagskind’, een bestseller over opgroeien en volwassen worden met autisme waarin Visser haar eigen jeugd beschrijft.

Judith Visser (1978) heeft dertien boeken en een reeks korte verhalen geschreven. Met haar boek ‘Zondagskind’, dat in Duitsland werd uitgegeven als ‘Mein Leben als Sonntagskind’, won ze in 2018 de Hebban Literatuurprijs. Judith woont in het Zuid-Hollandse Rockanje aan Zee, samen met haar man en drie honden.

Livestream De Literaire Verdieping met Judith Visser is via livestream bij te wonen. Alle online bezoekers krijgen tevens de kans om vragen te stellen aan Visser. Klik hier om je tickets te bestellen