De Literaire Verdieping met Judith Visser

Judith Visser

Genre: Literair

Tijdens deze editie van De Literaire Verdieping wordt schrijfster Judith Visser geïnterviewd over haar meest recente roman ‘Zondagsleven’, over het vinden van je eigen weg en trouw blijven aan jezelf.  ‘Zondagsleven’ is de opvolger van ‘Zondagskind’, een bestseller over opgroeien en volwassen worden met autisme waarin Visser haar eigen jeugd beschrijft. Ook Zondagskind komt aan bod tijdens deze editie. Visser wordt geïnterviewd door Rosa Timmer van het Dagblad van het Noorden.

Judith Visser (1978) heeft dertien boeken en een reeks korte verhalen geschreven. Met haar boek ‘Zondagskind’, dat in Duitsland werd uitgegeven als ‘Mein Leben als Sonntagskind’, won ze in 2018 de Hebban Literatuurprijs. Judith woont in het Zuid-Hollandse Rockanje aan Zee, samen met haar man en drie honden.

Samen met haar wolfhond Yuriko is Visser ambassadeur van ‘Hulphonden voor Autisme’.

Livestream
De Literaire Verdieping met Judith Visser is via livestream bij te wonen. Ook jij kunt tijdens de lezing jouw vragen aan Visser stellen. De exclusieve link voor de livestream staat vermeld op het e-ticket. 1 ticket per huishouden.