20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Op dinsdag 31 oktober gaat Dokter in de zaal over astma. Specialisten van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen vertellen je deze avond alles over wat astma is en wat de symptomen en behandelingen zijn. Want klachten zoals hoesten, kortademigheid en een piepende ademhaling krijgen al snel het stempel astma opgedrukt. Toch heeft niet iedereen met die symptomen astma, en andersom: er zijn ook mensen met deze klachten die niet weten dat ze astma hebben.

Longarts Nynke van der Veen en verpleegkundig specialist Mariëtte Scholma gaan in gesprek met Judith Regendorp over het stellen van de diagnose astma, de verschillende soorten astma en de persoonlijke manieren van behandelen. Ook is er aandacht voor het goed onder controle houden van de klachten en hoe je voorkomt dat je in een spreekwoordelijke achtbaan belandt waarbij je soms heel veel en soms juist heel weinig klachten hebt. Heb je vragen over astma, dan kun je deze voorleggen aan de specialisten.

Een ticket voor deze avond kost € 8,00 en bestel je hier.
Ben je Comfort of Premium lid, dan krijg je 50% korting op de ticketprijs en betaal je slechts € 4,00 voor een ticket.

DNK presenteert in samenwerking met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) de talkshow-serie Dokter in de zaal. Tijdens deze informatieve avonden vertelt een arts van het WZA jou in heldere taal wat het betekent als jij of je naaste een bepaalde ziekte of aandoening krijgt. Wat zijn bijvoorbeeld de symptomen en welke behandelingen zijn er mogelijk?