20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dokter in de zaal

Astma

Genre: Special

Klachten als hoesten, kortademigheid en een piepende ademhaling krijgen al snel het stempel astma opgedrukt. Toch heeft niet iedereen met die symptomen astma, en andersom: er zijn ook mensen met deze klachten die niet weten dat ze astma hebben.

Longarts Nynke van der Veen en verpleegkundig specialist Mariƫtte Scholma vertellen in deze editie van Dokter in de zaal over het stellen van de diagnose astma en de verschillende soorten astma. Ook de nieuwe, persoonlijke manieren van behandelen komen aan bod. En hoe houd je de klachten goed onder controle en voorkom je dat je in een soort achtbaan belandt waarbij je soms heel veel en soms juist heel weinig klachten hebt?

DNK presenteert in samenwerking met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) de talkshow-serie Dokter in de zaal. Tijdens deze informatieve avonden vertelt een arts van het WZA jou in heldere taal wat het betekent als jij of je naaste een bepaalde ziekte of aandoening krijgt. Wat zijn bijvoorbeeld de symptomen en welke behandelingen zijn er mogelijk? Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 8,00
  • Lid Bibliotheek € 4,00