20 - 2001,5mLIVETICKET> 20
Geen Koningsdagfeest dit jaar, maar niet getreurd: als bibliotheeklid kun je je aanmelden voor onze online Ik hou van Holland Quiz. Je speelt hierbij in een team (je wordt automatisch ingedeeld) en onder leiding van een quizmaster ga je samen met jouw team de strijd aan met andere teams. Het thema hierbij is 'Ik Hou van Holland!' Raadt jullie team alle liedjes? En wie uit jullie team zegt er geen ja, nee en euuuhh? Alle feitjes en kennis over ons kleine kikkerlandje worden getest. Zo spelen jullie bijvoorbeeld het spellingspel, raad de BN'er en een spannend finale spel. Pakken jullie de voorsprong, of lopen jullie gelijk achter de feiten aan? Voor de winnaar is er een lekkere prijs! Wanneer: Koningsdag (27 april 2021) Tijd: 20.00 – 21.30 uur Ticket: gratis De quiz is exclusief voor leden van de Drentse bibliotheken. Ook lid worden? Kijk hier voor meer informatie. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Aanmelden kan t/m zondag 25 april, en gaat via de website bibliothekendrenthe.nl. Meld je hier aan Voorafgaand aan de quiz ontvang je een e-mail met de link om deel te nemen.

Actievoorwaarden

  • Je kunt meedoen als je lid bent van een bibliotheek in Drenthe.
  • Minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. Deelnemers jonger dan 18 kunnen meespelen onder toezicht van een ouder.
  • Medewerkers en vrijwilligers van Drentse bibliotheken of Biblionet Drenthe zijn uitgesloten van deelname.
  • Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens die je ons verstrekt in verband met de online quiz. Gegevens worden niet zonder jouw toestemming ter beschikking gesteld aan derden.
  • Met deelname aan de quiz geef je de Drentse bibliotheken toestemming om de om foto’s van de quiz voor promotionele doeleinden te gebruiken.