20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kleur en maak kans!

Ben jij ook zo’n van Assepoester? Of toch meer fan van Johannes de Parkiet, Fien & Teun of De Gelaarsde Kat? Hieronder kun je te gekke kleurplaten downloaden!

Kleur mee en win!

Ben jij ook zo’n fan van Assepoester? Op donderdag 2 maart kun je genieten van de voorstelling ‘Assepoester de Musical‘. Na de voorstelling kun je Assepoester zelfs in levende lijven ontmoeten! Welke prinsessenjurk trek jij aan? De mooiste creatie wordt na afloop beloond met een sprookjesachtige prijs!

Toch meer fan van Pippie? Op zondag 26 februari kun je op avontuur tijdens de voorstelling ‘Pippie Powerrrrr‘. En er is nog iets extra’s: alle kinderen die deze voorstelling bezoeken zijn vanaf een uur voor aanvang van harte welkom bij ons gratis voorprogramma. In het souterrain kun je vanaf 14:00 uur onder begeleiding Pippi-attributen maken om voor een green screen mee op de foto te gaan. Zo creëer je je eigen Pippi-wereld! (Deze activiteit maakt onderdeel uit van de NXT Lab activiteiten van DNK-NXT).

Op zondag 19 maart staat Johannes de Parkiet samen met zijn baasje Gijs in het theater. Gijs besluit een nieuwe volière te bouwen, met ruimte voor wel honderd vreemde vogels. Ze zien er anders uit, fluiten anders en eten ander zaad. Zit Johannes wel te wachten op dat onverwachte bezoek?

Om alvast in de stemming te komen van Assepoester of Johannes de Parkiet kun je hieronder kleurplaten downloaden! Lever ze in bij de Infobalie en dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!*

*Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bioscoop

Ga je liever naar de bioscoop? In de voorjaarsvakantie kun je de allerleukste films bij ons bekijken; ga je op avontuur met Astrix & Oblix, Fien & Teun of De Gelaarsde Kat of ga je naar de speciale AI Parade film: Ron’s Gone Wrong? Er is meer dan genoeg keuze! En als je alvast in de stemming wil komen, ga dan aan de slag met de kleurplaten.

Agenda & tickets