20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Pippi Powerrrrr (8+)

Het Laagland

Genre: Kind/familie

‘Pippi Powerrrrr’ is een avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt ze plaats voor een bonte club actrices op ontdekkingstocht naar hun eigen powerrrrr: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Energiek theater voor jongens én meiden.

Gratis creatief voorprogramma: Alle kinderen die deze voorstelling bezoeken zijn vanaf een uur voor aanvang van harte welkom bij ons gratis voorprogramma. In het souterrain kun je vanaf 14:00 uur onder begeleiding Pippi-attributen maken om voor een greenscreen mee op de foto te gaan. Zo creëer je je eigen Pippi-wereld! (Deze activiteit maakt onderdeel uit van de NXT Lab activiteiten van DNK-NXT.)

Ben je ontdekker? Dan maak jij kans op twee vrijkaarten voor deze voorstelling! Je kan meedoen aan deze winactie door middel van de Kidsclub-nieuwsbrief. De winnaars krijgen maandag 13 februari persoonlijk bericht. Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Aftermovie première Pippi Powerrrrr