20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Assepoester de Musical (4+)

UITVERKOCHT

Genre: Kind/familie

Van Hoorne Entertainment heeft de laatste jaren een mooie naam opgebouwd met het bewerken van sprookjes tot betoverende familiemusicals, met vrolijke muziek en veel humor. Door de feeërieke liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums staat in ‘Assepoester De Musical’ niets een lang en gelukkig leven meer in de weg.

Meet & Greet
Na de voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en meld je voor aanvang van de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Ben je ontdekker? Dan maak jij kans op een betoverd cadeaupakket bij bezoek aan Assepoester de Musical! Je doet automatisch mee aan de winactie wanneer je als Ontdekker een kaartje hebt voor deze voorstelling. De winnaar krijgt persoonlijk bericht voor donderdag 2 maart. 

Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

 

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets