20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

 

 

 

 

bekijk de agenda

Welkom in de herfst bij De Nieuwe Kolk

De dagen worden korter, de avonden gezelliger en de herfst betovert ons met zijn warme kleuren en knusse sfeer. Bij De Nieuwe Kolk omarmen we deze tijd van het jaar en nodigen we je van harte uit om samen met ons te genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft.

In de herfst draait alles om gezelligheid en samenzijn. Wat is er nu fijner dan samen met vrienden of familie naar een film te gaan? Of je te laten verwonderen door een voorstelling in ons theater? De herfst biedt de perfecte gelegenheid om binnen te zijn en te genieten van al het moois dat cultuur te bieden heeft.

Bij De Nieuwe Kolk hebben we een schat aan herfstige hoogtepunten voor je in petto. Of je nu op zoek bent naar een film die je meesleept in een andere wereld, een hartverwarmende voorstelling die je doet lachen of ontroeren, of een boeiende activiteit om je creativiteit te laten bloeien, hier ben je aan het juiste adres. Bekijk onze herfstige hoogtepunten die je herfst nóg mooier maken!

Dus… kom binnen, laat de regen buiten, en geniet van een warm welkom in De Nieuwe Kolk. Samen maken we van deze herfst een seizoen vol herinneringen en gezelligheid!