20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Paniek in de Pakjeskluis

De Bende van Sinterklaas

Genre: Kind/familie
De Bende van Sinterklaas is in rep en roer, want er is ‘Paniek in de Pakjeskluis’. En niet zomaar paniek! Er blijkt iets goed mis in de grote Pakjeskluis, want de kluisdeur wil niet open. Als het uiteindelijk toch lukt om onder een klein kiertje onder de kluisdeur door te gluren, dan blijkt het dat alle pakjes zijn uitgepakt in plaats van ingepakt. Wie heeft dat gedaan? De Bende van Sinterklaas gaat natuurlijk op onderzoek uit, maar ze moeten heel voorzichtig zijn want Sinterklaas mag er niet achter komen dat er iets mis is. Zou dit allemaal wel op tijd goed komen? Krijgt De Bende van Sinterklaas alle cadeautjes wel weer op tijd ingepakt of komt pakjesavond in gevaar?

Ben je ontdekker?
Dan krijg je, op vertoon van je Ontdekkers ledenpas, een heerlijk zakje strooigoed cadeau bij de voorstelling. Deze kan je ophalen aan de bar van het TheaterCafé, op = op. Nog geen ontdekker maar wil je ook graag gebruik maken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via dnk.nl/deontdekkers.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets