Theaterprogrammering tijdelijk stop gezet

Update | 14 OKT

De afgelopen tijd hebben we met alle medewerkers en vrijwilligers hard gewerkt om bezoekers een zo veilig en sfeervol mogelijke avond uit te bezorgen. Helaas hebben we door de maatregelen van 13 oktober het moeilijke besluit moeten nemen om met ingang van vandaag de deuren van ons theater te sluiten tot 12 november.

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus kijken we of we onze theaterzalen na 11 november ook daadwerkelijk weer open kunnen. Hiervan houden we je natuurlijk op je hoogte via al onze kanalen.

Waarom dit besluit?
Voor de podiumprogrammering zijn we afhankelijk van nationale en internationale makers, die met een technische ploeg door het land trekken om hun voorstelling in DNK te brengen. Dit is helaas een te kostbare operatie om voor slechts 30 bezoekers te mogen brengen. En bovendien werken we als DNK graag mee om het aantal reisbewegingen door het hele land te verminderen, en zo cast & crew en onze eigen (technische) medewerkers niet onnodig nauw met elkaar in contact te laten komen.

Wat betekent dit voor jouw tickets?
Voorstellingen en concerten worden zoveel mogelijk verplaatst, bij annulering volgt het reguliere annuleringsprotocol. Je hebt het recht om je geld terug te ontvangen op je rekening of als tegoed op je account. Hierover informeren we je aanvullend via de mail.