20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

.

Ontdek de Kidsclub
van DNK!

Word gratis lid van De Ontdekkers en profiteer van speciale kortingen, acties en meer! Wat dacht je van goedkopere popcorn en Slush Puppie bij ieder filmbezoek, korting bij een mooie kindervoorstelling of een leuk extraatje bij een workshop in DNK-NXT?!

En dan hebben we nog niet eens de speciale Kidsclub dagen genoemd! Kortom, er valt genoeg te ontdekken bij DNK! Zien we je snel?

Let op: de acties en kortingen zijn enkel geldig op vertoon van De Ontdekkers ledenpas.

 

schrijf je hier in

speciaal voor Ontdekkers

Veelgestelde vragen

Voor wie is ‘De Ontdekkers’?

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen lid worden van De Ontdekkers. Op je 13e word je automatisch uitgeschreven.

Waarom krijg ik een speciale nieuwsbrief?

Leden van De Ontdekkers ontvangen iedere maand een nieuwsbrief met daarin de nieuwste kidsactiviteiten, kortingen, speciale winacties en meer. Zo ben je als Ontdekker als eerste op de hoogte van alles wat eraan komt en geniet je van alle exclusieve acties en kortingen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw gegevens worden enkel voor De Ontdekkers en de daarbij horende nieuwsbrief gebruikt en niet voor andere doeleinden ingezet.

Hoe word ik lid?

Inschrijven als Ontdekker kan via het inschrijfformulier op www.dnk.nl/deontdekkers. Na het inschrijven als lid wordt er een ledenpas voor je klaargemaakt, die je af kunt halen aan de balie van DNK.

Hoe gebruik ik De Ontdekkers ledenpas?

De Ontdekkers ledenpas heb je nodig wanneer je gebruik wilt maken van een bepaalde kidsclub-actie. Neem het pasje dus mee tijdens je bezoek aan DNK, zodat je het kunt tonen bij aanvang van de desbetreffende film, activiteit of voorstelling en je het pasje kan laten scannen aan de bioscoopbar.

Wanneer ontvang ik korting als Ontdekker?

Je ontvangt een korting of andere actie bij alle activiteiten, films en voorstellingen die het label ‘Ontdekkers’ hebben, te herkennen aan de stempel van De Ontdekkers rechts onderin. De activiteiten, films en voorstellingen staan ook elke maand uitgelicht in de nieuwsbrief. De (online) kortingen worden automatisch zichtbaar wanneer je bent ingelogd onder het account waarop de Ontdekkers zijn ingeschreven.

Korting op Slush Puppie en/of popcorn ontvang je bij ieder filmbezoek*. Laat hiervoor jouw Ontdekkers ledenpas scannen aan de bar van de Bioscoop.
*één keer per filmbezoek