20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Meneer Monster

Lucky Luuk (4+)

Genre: Kind/familie

Een houtje touwtje western spektakel

De makers van o.a. ‘De Gruffalo’ en ; De Waanzinnige Boomhut’ komen nu met nieuwe familievoorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen.

In ‘Lucky Luuk’ verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding.  Als drie stoere ‘polder cowboys’ , die zich groot en stoer willen voelen.
Maar ze lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los.

‘Lucky Luuk’ is een fysieke en visuele voorstelling omlijst door meerstemmige westernmuziek.

LET OP: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om een QR-code als coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Toegang tot deze voorstelling is anders niet mogelijk. Met ingang van 4 februari 2022 geldt er een nieuwe geldigheidstermijn voor het coronatoegangsbewijs. Check dus voor je bezoek of jouw CTB nog geldig is. Voor meer informatie, zie dnk.nl/corona.

Ben je ontdekker? Dan krijg je, op vertoon van je Ontdekkers ledenpas bij de kassa, een exclusieve toffe Lucky Luuk kleurplaat én maak je kans op een gesigneerde voorstellingsposter! Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets