20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Meivakantie in DNK

Tijd voor jou & mei!

In de meivakantie (22 april t/m 7 mei) valt er weer van alles ontdekken in De Nieuwe Kolk! Bezoek de bibliotheek, bekijk een film, geniet van voorstellingen en activiteiten of drink gezellig een kop koffie op ‘Het Ontmoetingsplein’ waar je dagelijks terecht kan. Laat je puzzelskills zien bij het leggen van een van onze puzzels of pak een leuk spel uit onze spelletjeskast.

Kids kunnen lekker lezen, kleuren of knutselen en meedoen aan een toffe speurtocht, waarmee ze kans maken op mooie prijzen. En kennen zij de nieuwe jeugdruimte DNK-NXT al? Daar valt ook van alles te doen! Bouwen met LEGO, het lezen en lenen van de mooiste boeken, gamen op de Xbox, op reis in een raket, klimmen in een boomhut of meedoen aan een van de toffe workshops!

Er is deze meivakantie genoeg te doen, dus kom langs en ontdek de wereld met De Nieuwe Kolk!

Let op: Op 27 APR (Koningsdag) zijn alleen open voor een bezoek aan de bioscoop (vanaf 18:00).

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets

Kom deze vakantie naar de bioscoop en bekijk de gloednieuwe ‘The Super Mario Bros. Movie’, het bijzondere oorlogsverhaal ‘Grenzeloos Verraad’, de geweldige Creed III of  een van de andere toffe films! Bezoek je liever ons theater? Geen probleem, want daar zet de cast van ‘Komt een vrouw bij de dokter’ een emotionele achtbaan van een voorstelling neer , worden je lachspieren aan het werk zetten bij ‘Peter Pannekoek’ of beleef je een muzikale avond bij ‘TikTok Tammo’. Voor de kids staan deze vakantie de avontuurlijke voorstellingen ‘De Scheepsjongens van Bontekoe (9+)’ en ‘Boer Boris is de baas (4+)’ op het programma.

Het complete programma voor de meivakantie vind je hieronder. Beginnend met het programma voor de kids.