20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Assen, 10 januari 2018 – Na een plezierig eerste jaar heeft Unica laten weten het sponsorcontract van de Unica Lounge in DNK met zeker twee jaar te verlengen. De directies kwamen vandaag bijeen om de officiële papieren te ondertekenen.

“Unica is trots om DNK te mogen sponsoren”, laat directeur Evert-Jan Luiken weten. “Dit draagt bij aan onze doelstelling van excellente klantbeleving. Ook DNK biedt haar gasten een excellente klantbeleving, hiervan hebben wij al veel mogen leren.” Onderdeel van de sponsorovereenkomst is de Unica Lounge, die bijdraagt aan de naamsbekendheid van Unica in Assen en omgeving. “Het is bijzonder om klanten uit te kunnen nodigen in zo’n toonaangevend gebouw en een lounge vernoemd naar Unica.”

In 2016 is de samenwerking tussen DNK en Unica begonnen en sindsdien is de band tussen beide organisaties alleen maar gegroeid. Unica is actief lid van BusinessClub DNK en samen wordt er gewerkt aan een optimale plek waar mensen kunnen samenkomen, verblijven en werken. “Een fijne en kundige partner”, aldus Hanneke Bruggeman, directeur van DNK. “Deze samenwerking toont wederom dat DNK een prachtige outillage biedt voor de zakelijke markt als netwerk, maar ook als hoogwaardige conferentie- en verhuurlocatie. Dat Unica dit op deze manier onderstreept, maakt mij bijzonder blij en trots.”

Het contract werd op woensdag 10 januari in Assen ondertekend. Directeur Evert-Jan Luiken was namens Unica aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door directeur Hanneke Bruggeman en Peter van der Linde, Productmanager Zakelijke Markt.