20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De directies van Unica en DNK hebben aan het begin van de middag  hun handtekening gezet onder een sponsorcontract. Vanaf vandaag heet de VIP Lounge in De Nieuwe Kolk minimaal één jaar lang Unica Lounge.

Sinds 2016 onderhoudt Unica de technische installaties binnen De Nieuwe Kolk. Unica heeft excellente klantbeleving hoog in het vaandel staan en tevens hebben zij als doel iedere dag de wereld comfortabeler, duurzamer en veiliger te maken.  Unica is van mening dat De Nieuwe Kolk met haar culturele activiteiten een bijdrage levert aan dit doel. Unica draagt de nieuwe kolk een warm hart toe. “Naast dat deze samenwerking dit bekrachtigd, steunt Unica hiermee ook een toonaangevend gebouw in Drenthe. ”, aldus directeur Evert-Jan Luiken.

Hilko Folkeringa, directeur DNK: “Een bedrijf dat zich in deze tijd zich aan cultuur verbindt, is bijzonder en waardevol. Wij zijn erg blij met de steun van Unica. Het is een logisch vervolg op de plezierige manier waarop we al functioneel samenwerken.”

Bij de ondertekening op vrijdag 24 maart  in Assen waren vanuit Unica: directeur Evert-Jan Luiken en contractmanager Gerto Valk aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door directeur Hanneke Bruggeman & Peter van der Linde, Productmanager Zakelijke Markt.