20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Vorig jaar lanceerde DNK de podcast ‘Wat Ik Worden Wil’, over werken in de culturele sector. Nu is er een tweede seizoen!

Droomberoep
In Wat Ik Worden Wil gaat podcastmaker Daphne Smets in gesprek met mensen met een droomberoep in het theater, de bioscoop of literatuur. Waarom hebben deze mensen gekozen voor de baan die ze nu hebben? Wat vinden ze van hun baan? Was het een droom om naartoe te werken, of zijn ze toevallig het vak ingerold? Wat voor advies willen ze anderen meegeven die ook dromen van een baan in de culturele sector?

Te gast
Te gast zijn acteur Egbert-Jan Weeber, stop-motion-filmregisseur Mascha Halberstad, voormalig danser Paul Waarts, algemeen directeur van het NNO: Liesbeth Kok, theaterregisseur Tom de Ket en schrijver Auke Hulst. Allemaal delen zij bijzondere verhalen over hun werk in de culturele sector. Zo vertelt Egbert-Jan in de eerste aflevering over hoe het is om op 19-jarige leeftijd genomineerd te worden voor een Gouden Kalf. Ook illustreert hij hoe de filmwereld is verandert in dit digitale tijdperk.

Wat Ik Worden Wil
Op maandag 24 juli start seizoen 2 van Wat Ik Worden Wil. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. Deze is te beluisteren op de website van DNK, maar natuurlijk ook via je favoriete podcast-apps.

Seizoen 1 gemist? Ook die kan je nog steeds terugluisteren via bovengenoemde kanalen.