20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De Raad van Toezicht van DNK bestaat naast Rob Verhofstad uit Nico van der Gaag (Business Controller Ministerie van Justitie en Veiligheid), Erik Drenth (Directeur vestiging Assen Verstegen accountants en adviseurs BV). Sinds 8 juni 2017 is Titia Siertsema (Voorzitter NVTB) voorzitter van de RvT. Aanvullend staat er nog een vacature open voor een vijfde lid.

“Ik ben erg blij met de versterking van de RvT van DNK in de persoon van Rob. Hij is deskundig en kan een goede bijdrage leveren aan de uitdagingen waar DNK voor staat.” aldus Titia Siertsema, voorzitter van de Raad van Toezicht van DNK. Rob Verhofstad over zijn aanstelling: ”Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan DNK. Het is een prachtige plek midden in Assen waar plek is voor theater, bioscoop en een bibliotheek. Ik wil me inzetten voor toegankelijkheid, innovatie en bedrijvigheid”.

Rob Verhofstad
Rob Verhofstad is sinds 2015 lid van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen. Zijn portefeuilles hier zijn Onderwijs, Marketing en Communicatie, Internationalisering, kwaliteitszorg. Opleidingen: Economische opleidingen, kunstvakopleidingen, Honours College Kenniscentra: Noorderruimte, Kunst en Samenleving, Marian van Os Center of Expertise Ondernemerschap.
Voordat hij begon bij de Hanzehogeschool, was Rob Verhofstad hoofd van de afdeling Internationalisering, communicatie en onderzoek ondersteuning bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gedurende zijn carrière was hij verantwoordelijk voor vele internationale samenwerkingen met organisaties en instituten wereldwijd. Rob Verhofstad heeft Politicologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.