20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Update 14 februari: Inmiddels hebben we voldoende aanmeldingen voor de fotoshoot. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Het bruist in DNK. Avond aan avond vullen de theater- en filmzalen zich met publiek en overdag lezen, studeren en chillen mensen in de bibliotheek, DNK-NXT en op het Ontmoetingsplein. Daar zijn we ontzettend blij mee, dus tijd om al dat fijne publiek vast te leggen!

Op woensdag 28 februari is er een DNK-fotoshoot. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen uit de omgeving van Assen, die voor foto’s willen poseren in ons gebouw. Dat kan op allerlei manieren: met een boek in de bieb of met popcorn in de bios. Studerend op het Ontmoetingsplein of genietend van een kopje koffie in het TheaterCafé.

De groep ‘modellen’ die we zoeken, is het échte DNK-publiek. Een divers publiek dus. Van jong tot oud, super sportief of juist minder mobiel en met uiteenlopende uiterlijke kenmerken. Iedereen is welkom om zich op te geven. Om de fotoshoot overzichtelijk te houden, bestaat de groep modellen uit maximaal vijftien personen. Bij meer dan vijftien aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt door DNK om een zo divers mogelijke groep te creëren. Iedereen die zich heeft opgegeven, zal per mail bericht ontvangen met informatie over de selectie en exacte tijden.

Deelnemers van de fotoshoot krijgen als bedankje na afloop een gratis bioscoopticket en ontvangen de foto’s waar zij op staan om zelf ook te kunnen delen.

 

Meedoen?

1 of 2 deelnemers
Wil jij laten zien hoe fijn het is bij De Nieuwe Kolk? Vind je het geen probleem dat ‘jouw’ foto’s worden ingezet voor (promotionele) uitingen van DNK, zowel online als in print? Vul dan onderstaand formulier in en geef je op voor de shoot!

Met een groep deelnemen?
Via het onderstaande formulier kan je maximaal twee mensen tegelijk opgeven voor de shoot. Wil je bijvoorbeeld met je hele gezin komen? Of met je vriendengroep? Fantastisch! Dan mag je een mail sturen naar marketing@dnk.nl met de volgende gegevens:

  • Naam contactpersoon
  • Groepsgrootte
  • Leeftijden binnen de groep (mag een inschatting zijn)
  • Foto waar zoveel mogelijk groepsleden herkenbaar op staan

Let op! Neem je iemand mee naar de fotoshoot? Personen van 16 jaar en ouder mogen zelf toestemming geven om gefotografeerd te worden. Personen onder de 16 hebben schriftelijke toestemming nodig van een ouder/voogd.

De gegevens van bovenstaand formulier worden bewaard tot maximaal drie maanden na de fotoshoot. Daarna zullen alle gegevens verwijderd worden.