20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De Promotiedagen Drenthe, het grootste ondernemersevent van de Provincie, krijgt in 2019 een totale make-over, met een nieuwe opzet én een nieuwe locatie. Bovendien gaat het evenement vanaf komend jaar op 1 dag plaatsvinden. 

Dinsdag 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Het nieuwe evenement wordt een spannende en frisse combinatie van topsprekers, inspirerende presentaties, workshops en netwerkpleinen, verdeeld over de verschillende ruimtes van het DNK. Aan bod komen thema’s als duurzaamheid, innovatie, marketing, groei en ambitie. 

De dag start om 09.00 uur en wordt geopend met een Keynote speaker in de grote zaal van DNK. Met voormalige topsprekers als Floortje Dessing, Ali B, Victor Mids en André Kuipers heeft het event een naam hoog te houden. In januari wordt de nieuwe hoofdspreker bekend gemaakt. Na deze kick-off staat DNK tot 18.00 uur in het teken van netwerken, zakendoen en je kennis verbreden. 

Ook de deelnamemogelijkheden voor bedrijven zijn ingrijpend gewijzigd. Bedrijven presenteren zich op de netwerkvloer door middel van nieuwe, stijlvolle en kant en klare LightBoxes. Meer informatie op www.promotiedagendrenthe.nl.