20 - 2001,5mLIVETICKET> 20
Het laatste weekend van september stond De Nieuwe Kolk (DNK) in het teken van haar 10-jarig bestaan. Onder de noemer ‘Het Kolkt in Assen’ waren alle bewoners uit Assen en omstreken welkom om dit grote feest met DNK te komen vieren tijdens een speciaal jubileumweekend. Hiervoor was een gevarieerd programma georganiseerd voor jong en oud in en rondom DNK.  

Programma

Tijdens ‘Het Kolkt in Assen’ was er van alles te doen. Van bijzondere optredens van Ellen ten Damme en zangeres Meau, een heuse Catwalk Brunch, familiefestivals, een speciale bioscoopprogrammering en een kampvuurconcert tot aan een lichtjesroute door de stad en een kijkje achter de schermen tijdens het Open Huis. Je kon het zo gek niet bedenken, er was genoeg te zien en te doen tijdens het jubileumweekend. Met ruim 4000 bezoekers wordt er terug gekeken op een zeer geslaagd jubileumweekend.

Geef jouw mening

Om het jubileumweekend in Assen en omstreken onder de aandacht te brengen, werd het programma groot gepromoot. Jouw mening is belangrijk om toekomstige evenementen nog beter te ontwikkelen, te organiseren en te promoten. Wil jij DNK helpen met verbeteren en ontwikkelen? Vul dan de enquête in. Ik geef graag mijn mening Deelnemen kan tot en met woensdag 9 november.