20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Het is zover: onze Seizoensbrochure deel 2 is uit!  Hierin vind je een compleet overzicht van alles wat er in de maanden januari tot en met juni in het theater van De Nieuwe Kolk te zien is. Inclusief bijgeboekte voorstellingen, nieuwe activiteiten met spraakmakende gasten en leuke interviews met onder anderen Karin Bloemen en Jon van Eerd. Met deze interviews kom je de meest interessante ins en outs van de desbetreffende voorstellingen te weten, zo kan je met (nog) meer voorkennis de voorstelling bezoeken. Nieuwsgierig? Kom vooral langs om je eigen brochure op te halen! Online kan je de brochure hier bekijken.

Win een DNK Cadeaukaart t.w.v. €50,-
Bestel je in de maand januari 2023 vier tickets voor een theatervoorstelling of concert naar keuze? Dan maak je automatisch kans op één van de tien DNK Cadeaukaarten t.w.v. 50 euro! *

*actie is geldig voor tickets die besteld worden in de periode 1 t/m 31 januari 2023. Prijswinnaars worden donderdag 9 februari persoonlijk op de hoogte gesteld.

Begin het nieuwe jaar in het theater
2022 was een bijzonder jaar voor De Nieuwe Kolk vanwege het 10-jarig bestaan. Vanaf 2012 tot nu zet DNK zich in voor Assen en al haar inwoners en dat blijven we met liefde doen. Ben je toe aan ontspanning, inspiratie, inzicht of wil je even ontsnappen aan de waan van de dag? Kom langs! We bieden je ook in 2023 graag weer een warm en veilig thuis.

Namens alle medewerkers en vrijwilligers van DNK een heel gezond en gelukkig 2023!