20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Schoonmaakbedrijf Nivo Groep uit Leeuwarden verlengt het lopende sponsorcontract met DNK voor drie jaar tot en met 31 december 2021.  Hiermee blijft de naam Nivo zichtbaar op de muur in Foyer van DNK. Beide partijen kwamen vandaag bijeen om de officiële papieren te ondertekenen. 

Sinds augustus 2015 is Nivo Groep (voorheen Nivo Noord) de organisatie die ervoor zorgt dat DNK schoon en representatief blijft. Het bedrijf heeft niet alleen maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel maar “draagt cultuur ook een warm hart toe”, aldus directeur Annette van der Meulen. “We zijn blij dat onze naam nogmaals drie jaar verbonden is aan deze prachtige foyer.”

“Een bedrijf waarmee we plezierig samenwerken en dat cultuur omarmt, is bijzonder en waardevol. Deze verlenging is een goed voorbeeld hiervan, wij zijn dan ook blij met de warme band tussen onze bedrijven”, vertelt directeur Hanneke Bruggeman.

Eerder dit jaar maakte Nivo Groep bekend de naam Nivo Noord los te willen laten. De naam in de foyer moest daardoor een transitie ondergaan en sinds kort prijkt de naam ‘Nivo Foyer’ aan de muur in De Nieuwe Kolk.

De nieuwe overeenkomst werd op maandag 5 november bij DNK te Assen ondertekend. Eigenaar Annette van der Meulen en directeur Facilitair, Pieter Oosterloo waren namens Nivo aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door directeur Hanneke Bruggeman en Manager Zakelijke Markt, Peter van der Linde.