20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Deze decembermaand slaan McDonald’s Assen en Theater DNK de handen in één met een hartverwarmende samenwerking rondom de feel-good-musical Kinky Boots! Geheel passend bij de kerstgedachten worden niet één, niet twee, maar drie (!!) avondjes uit met diner voor twee bij McDonald’s Assen en kaartjes voor Kinky Boots in DNK verloot.

In het restaurant van McDonald’s (Hof van Paradijs 1 te Assen) en bij DNK ontvangen gasten een heuse Kinky Boots-kerstkaart. Lever deze kerstkaart ingevuld in bij de kassa van McDonald’s of de Informatiebalie van DNK én maak kans op zo’n feestelijke avond uit!

 

Kinky Boots de musical
VR 27, ZA 28 & ZO 29 DEC
In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

meer info & tickets

Bekijk hier de trailer!