20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Tegenwoordig wordt er van alles geregeld via de computer. Je bankzaken, het inzien van je pensioengegevens of het contact met (klein)kinderen. Je hebt voor alles een computer, laptop of tablet nodig. Maar wat als je nog nooit een computer hebt aangezet? En hoe werkt een muis? En als je dat “ding” aan hebt, hoe ga je verder?

Voor de beginnende computergebruiker is er de cursus Klik & Tik Basis. Of je nu al wel een beetje weet hoe het werkt of nog geen idee hebt; deze cursus helpt je verder.

De cursus bestaat uit zes lessen van 1,5 uur die in een kleine groep worden gegeven. Naast dat er klassikale lessen zijn, ga je in je eigen tempo oefenen met opdrachten. Hierbij word je geholpen door de cursusleiders.

De cursus wordt gegeven in de cursusruimte van de bibliotheek in De Nieuwe Kolk. Er zijn computers beschikbaar waarop tijdens de les kan worden gewerkt. Om deel te kunnen nemen, moet je thuis een computer of laptop tot je beschikking hebben.

Meedoen met de cursus Klik & Tik Basis is gratis. Om alles nog eens na te lezen wat er besproken is tijdens de cursus kun je het Klik & Tik werkboek kopen. Dit kost € 10,00.

Wil je meedoen? Meld je dan aan door te bellen naar 088 012 88 88 of kom naar de balie in De Nieuwe Kolk