20 - 2001,5mLIVETICKET> 20
Speciaal voor leden van de Bibliotheek organiseren de bibliotheken in Drenthe op donderdag 20 mei een bijzondere en vrolijke online bingoavond. Eén waarbij het om meer gaat dan het afvinken van de getallen. Je speelt in verschillende rondes, waaronder een muziekronde. En een foute Bingo blijft natuurlijk niet zonder gevolgen… En uiteraard zijn er ook (leuke en lekkere) prijzen te winnen. De host van de avond is Maxime Vandommele. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Geef je snel op voor deze ludieke bingoavond! Wanneer: donderdag 20 mei 2021 Tijd: van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur Waar: online Exclusief voor leden van de Drentse bibliotheken. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Ik meld mij aan Je ontvangt een bevestiging van je deelname en een link om mee te spelen. Tip: hou hiervoor ook je spambox in de gaten.   Actievoorwaarden:
  • Je kunt meedoen als je lid bent van een bibliotheek in Drenthe
  • Minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. Deelnemers jonger dan 18 kunnen meespelen onder toezicht van een ouder.
  • Medewerkers en vrijwilligers van Drentse bibliotheken of Biblionet Drenthe zijn uitgesloten van deelname
  • Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens die je ons vertrekt in verband met de online quiz. Gegevens worden niet zonder jouw toestemming ter beschikking gesteld aan derden.
  • Met deelname aan de quiz geef je de Drentse bibliotheken toestemming om foto’s van de quiz voor promotionele doeleinden te gebruiken