20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

In De Nieuwe Kolk is altijd wat te beleven! Overdag kun je terecht in de bibliotheek, DNK-NXT of op het Ontmoetingsplein om te lezen, studeren of ontspannen. Ook schitteren er de hele week door voorstellingen in ons theater en films in de bioscoop. Om deze bruisende energie vast te leggen, organiseerden we onlangs een fotoshoot met ons fantastische publiek in de spotlight!

Van studenten en lezers in de bibliotheek tot filmliefhebbers in de bioscoop, en van families in DNK-NXT tot cultuurliefhebbers in het theater; iedereen werd vastgelegd. Het publiek dat deelnam, was écht DNK-publiek dat zichzelf heeft opgegeven via de website. En de respons was geweldig! Fotograaf Marcel J. de Jong maakte prachtige beelden die de diversiteit en het enthousiasme van onze bezoekers perfect weerspiegelen.

Het was een feest om onze bezoekers te verwelkomen en samen te werken voor deze fotoshoot. Tijdens de shoot was er een vol programma, maar iedereen was ontzettend enthousiast. Dit is duidelijk te zien op het eindresultaat. De nieuwe foto’s worden gebruikt voor DNK’s sociale media-kanalen, website en promotiemateriaal. Houd onze uitingen dus goed in de gaten, want wellicht kom je binnenkort jezelf of bekenden tegen die stralen op foto’s van DNK!