20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

DNK is genomineerd voor een MEETINGS Award in de categorie ‘Beste Congreslocatie van het Jaar 2019’. De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor de locaties en bedrijven in de Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions (MICE) sector.

Een jaar geleden heeft DNK de stap gezet richting de congresmarkt, om de Drentse hoofdstad te profileren als congreslocatie. De ideale centrale ligging in het Noorden, de bereikbaarheid en faciliteiten die de stad rijk is waren belangrijke uitgangspunten. “Deze nominatie is een bekroning van al onze inspanningen in de afgelopen periode. En we zijn nog maar net begonnen”, aldus Hanneke Bruggeman, directeur van DNK. “Het bevestigt tevens dat er in het noorden van Nederland wel degelijk uitstekende locaties aanwezig zijn, eentje in ieder geval”. Assen, het Utrecht van het Noorden.

De MEETINGS Awards worden in januari bekendgemaakt en er valt zowel een nationale als een regionale prijs te verdienen. Wie er vandoor gaat met de felbegeerde award is aan het publiek. Stemmen kan vanaf 1 oktober. Alle stemmen die uitgebracht zijn tot en met 15 november tellen mee voor zowel de nationale als de regionale verkiezingen. Na 15 november telt een stem alleen nog maar mee voor de landelijke verkiezing. Stemmen kan online op www.bestecongreslocatievanhetjaar.nl.