20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Op woensdag 28 juli werd seizoen 22-23 van onze BusinessClub feestelijk afgesloten. De avond ging van start met een feestelijke barbecue in de tuin van DNK. Er werd niet alleen overheerlijk gegeten, er was natuurlijk ook ruimte voor ontmoeting. Aansluitend heeft de BusinessClub genoten van de première van Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Wij blikken niet alleen terug op een fantastische afsluiting, maar ook op een wederom fantastisch seizoen. Van muziek tot cabaret, van films tot lezingen; de BusinessClub-avonden waren weer genieten! We willen alle leden bedanken voor hun bijdrage tijdens het afgelopen seizoen en kijken uit naar seizoen 23-24!

Aftermovie

Ook lid worden van BusinessClub DNK?

Bedrijfsleven en cultuur gaan perfect samen! Dat bewijst de BusinessClub DNK: een ontspannen ontmoetingsplek voor ondernemers uit Assen en omgeving, waarbij cultuur de inspirerende en bindende factor is.

De businessclubavonden zijn ieder seizoen gecombineerd met voorstellingen, films en activiteiten van DNK. Ben je ondernemer en wil je hier ook bij zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met commercieel manager Peter van der Linde via p.vanderlinde@dnk.nl.

Klik hier voor meer informatie.