20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Assen, 25 April 2018 – Decokay Oost uit Assen staat ook het komende seizoen op de E-tickets & uitleenbonnen van DNK.  Hiermee is Decokay voor het derde achtereenvolgende jaar sponsor van het Asser cultuurhuis. Beide partijen kwamen vandaag bijeen om de officiële papieren te ondertekenen. 

“Decokay Oost is trots om DNK op deze wijze  te mogen sponsoren”, laat eigenaar Siemon Oost weten. “Met deze sponsoring geven wij ons bedrijf extra aandacht en het is een goede manier om samen te werken met DNK.” Ook DNK is erg blij met Decokay Oost als sponsor. “Het draagt bij aan onze exploitatie en mede dankzij deze bijdrage kunnen wij weer veel moois op het programma zetten.  Daarnaast is dit een geweldige manier om relaties op te bouwen met Asser ondernemers”, aldus Manager Zakelijke Markt Peter van der Linde. Met deze sponsorovereenkomst verbindt Decokay Oost haar naam voor minimaal 1 jaar aan DNK, ingaande per 1 mei 2018. Het contract loopt tot 30 april 2019.

Het contract werd op woensdag 25 april bij Decokay Oost te Assen ondertekend. Eigenaar Siemon Oost was namens Decokay Oost aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Peter van der Linde.