20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Voor het vierde jaar op rij zal Decokay Oost uit Assen prominent te zien zijn op de e-tickets en uitleenbonnen van DNK. Gisteren kwamen de partijen bijeen om de voortgang te bevestigen.

Bezoekers van DNK ontvangen bij inlevering van hun e-ticket of uitleenbon een korting op hun aankoop bij Decokay Assen. “Wij dragen DNK een warm hart toe en mede daarom zetten wij onze samenwerking graag voort”, laat Siemon Oost namens Decokay weten. “Dat wij regelmatig bezoekers van DNK ook in onze winkel mogen ontvangen, speelt daar natuurlijk wel een beetje in mee”, vervolgt hij lachend.

De online verkoop van DNK is de afgelopen jaren flink gestegen. Een mooi gegeven naast de lichte daling in het aantal uitleningen. “Op deze manier helpen wij een Asser ondernemer opnieuw aan een groter bereik en meer aandacht voor zijn winkel”, laat Sales Manager van DNK, Peter van der Linde, weten. De samenwerking wordt opnieuw afgesloten voor een jaar en is vanaf 1 mei 2019 van kracht.

Het contract werd op woensdag 24 april bij Decokay Oost te Assen ondertekend door eigenaar Siemon Oost, namens Decokay Oost en Peter van der Linde, namens DNK.